X

Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι στο Μέγαρο Μουσικής παρέα με τον… σκύλο της

Μία παράσταση με στόχο να θέσει στο κοινό της Αθήνας δημιουργικούς προβληματισμούς…

Ant1news



Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι, θα παρουσιάσει το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής, τη νέα παράστασή της με τίτλο “Link Link” ενώ μαζί της θα είναι και ένας… σκύλος.

“Τα μάτια ενός ζώου έχουν την ικανότητα να μιλούν μία σπουδαία γλώσσα” δήλωσε, ενώ συνέχισε, “με γοήτευε ιδιαίτερα η διαφορετικότητα στη φύση. Όμως, σε αυτήν την παράσταση θα σας αποδείξω ότι η φύση και το ζωικό βασίλειο μπορούν να μας μάθουν την ουσία της εξέλιξης με τρεις λέξεις: Αλλαγή, συνεργασία, αυτοσχεδιασμός”.

Η κόρη του Ρομπέρτο Ροσελίνι και της Ίνγκριντ Μπέργκμαν, υπήρξε μοντέλο και επί σειρά ετών το πρόσωπο στις διαφημίσεις μεγάλης εταιρίας καλλυντικών. Ακόμα, είχε δημιουργήσει μία σειρά μικρού μήκος “Green Porno” για το κανάλι Sundance και έπειτα έγινε παράσταση για το θέατρο.

Για την παράσταση, ανέφερε ”αυτήν τη φορά θα μοιραστώ τη σκηνή με τον Παν, το εκπαιδευμένο σκυλί μου. Το "Link Link", είναι στην πραγματικότητα ένα μικρό τσίρκο. Θα σας παρουσιάσουμε όλες τις νέες επιστημονικές ανακαλύψεις σχετικά με το μυαλό των ζώων, τη νοημοσύνη και τα συναισθήματα. Θα ερμηνεύσω όμως και πολλούς ανθρώπινους ρόλους”.

 

“Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ελάτε να ζήσουμε μία βραδιά γεμάτη αγάπη για τη ζωή και τη φύση! Γεμάτη χιούμορ, μουσική, ποίηση, συναισθήματα και μαγεία. Όπως λέει και ο ποιητής Καρλ Σάντμπεργκ "η τέχνη είναι σαν τη ζωή. Είναι το ημερολόγιο που κρατάει ένα θαλάσσιο πλάσμα που ζει στη στεριά και που θα ήθελε να πετάξει. Τίποτα δεν συμβαίνει, αν πρώτα δεν ονειρευτούμε” κατέληξε.

Οι τιμές εισιτηρίων θα κυμανθούν από 18 έως 60 ευρώ.