X

Το “τελευταίο χειροκρότημα” στον Κώστα Ευριπιώτη (εικόνες)

Συγκίνηση στην κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού. Συντετριμμένα τα παιδιά και η σύντροφός του.

Ant1news

Σε κλίμα συγκίνησης είπαν σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό Κώστα Ευριπιώτη συγγενείς, συνάδελφοί αλλά και απλός κόσμος.

Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο Ηλιούπολης.

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, έφθασαν στην εκκλησία τα δυο του παιδιά ο Αδαμάντιος και ο Ίων μαζί με την μητέρα τους και πρώην σύζυγο του ηθοποιού Βάλια και η τελευταία σύντροφος του, Λίλιαν Μπότση, 

Από νωρίς το μεσημέρι είχαν συγκεντρωθεί στο νεκροταφείο συνάδελφοι αλλά και απλός κόσμος. Ανάμεσά τους ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νεφέλη Ορφανού, Σπύρος Μπιμπίλιας, Παντελής Καναράκης, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και άλλοι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη ζήτησε σε όσους παραβρεθούν, αντί στεφάνων να προσφέρουν χρήματα, τα οποία θα πάνε για ενίσχυση στο «Σπίτι του ηθοποιού».

Ο Κώστας Ευριπιώτης άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Πέμπτης, νικημένος από τον καρκίνο.

Η περιπέτεια της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη, ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν διαπίστωσε ότι ξεχνούσε τα λόγια του και είχε έντονους πονοκεφάλους. Ο ηθοποιος βρέθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και η μαγνητική έδειξε φλεγμονές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση που κράτησε επτά ολόκληρες ώρες.