X

“Neos Kosmos Stegi Block Party”: Εντυπωσιακή γιορτή από την Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση (εικόνες)

Μία ξεχωριστή βραδιά διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά η Στέγη, με αφορμή την έναρξη της σεζόν.

Ant1news

Για 2η χρονιά η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση διοργάνωσε ένα μοναδικό party για μικρούς και μεγάλους, προκειμένου να γιορτάσει την έναρξη της σεζόν.

Η σκηνή στήθηκε από νωρίς το απόγευμα, με τους λιλιπούτειους φίλους της Στέγης να χορεύουν και να τραγουδούν στους «ρυθμούς» της μουσικής και των παιδαγωγών που τους ψυχαγωγούν, να ζωγραφίζουν με τους γονείς  τους τα πρόσωπά τους και να περνούν ένα ξέγνοιαστο απόγευμα, γεμάτο μουσική, χορό και παιχνίδι.

Μετά τις 19:00 της Πέμπτης, η Αθήνα άρχισε να χορεύει στους δρόμους γύρω από την Στέγη που γεμίζουν. Είναι το block party που διοργανώνει η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το οποίο πλέον έχει καθιερωθεί, με συναυλίες, μουσική από DJ’s και μοναδικές εμφανίσεις.

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, στο νέο πολυσυλλεκτικό της πρόγραμμα, περιλαμβάνει δράσεις, συζητήσεις για την Δημοκρατία, το Περιβάλλον, την κοινωνική δικαιοσύνη, το ψηφιακό παρόν, αλλά και την εικονική πραγματικότητα. Η Στέγη και οι προσκεκλημένοι της θα μιλήσουν στο κοινό για την Αθήνα, την Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, την Μέση Ανατολή, στηρίζοντας τους Έλληνες καλλιτέχνες και παρουσιάζοντας στην χώρα μας παγκόσμιες πρεμιέρες και διεθνείς συμπαραγωγές

  

Το party που κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα έγινε σημείο συνάντησης με τις οδούς Ευρυδάμαντος και Λεοντίου, πίσω από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση να γεμίζουν ασφυκτικά και τον κόσμο  να χορεύει -και να καταγράφει με τα κινητά του- μοναδικές στιγμές, σε μια πόλη που δεν κοιμάται.

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, που αποδεικνύει ότι αγαπάει και στηρίζει τον πολιτισμό, τους καλλιτέχνες, αλλά και τους γείτονες της στον Νέο Κόσμο , έδωσε ραντεβού για του χρόνου, καλώντας από τώρα τον κόσμο σε ένα νέο και  αξέχαστο block party...