X

Κάτια Νικολαΐδου: “ράγισαν καρδιές” στο “τελευταίο αντίο” (βίντεο)

Θλίψη και συγκίνηση στο τελευταίο αντίο για την δημοφιλή ηθοποιό.

Ant1news

Το τελευταίο αντίο είπαν στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, στην Κάτια Νικολαΐδου, που έφυγε από τη ζωή στα 58 της χρόνια, ύστερα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου άφησε την τελευταία της πνοή στις 8 Νοεμβρίου μετά απονοσηλεία της.

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, έφτασαν στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου η μητέρα και ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου. Η μητέρα της ηθοποιού, έπεσε στις αγκαλιές συγγενών και φίλων μόλις έφτασε, ενώ όταν τελείωσε η τελετή, βγήκε από την εκκλησία υποβασταζόμενη.

Την ώρα που βγήκε η σορός από την εκκλησία, το κλίμα ήταν πολύ βαρύ. Ο αδερφός της ηθοποιού ήταν από εκείνους που κουβάλησαν το φέρετρο, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και η κραυγή της μητέρας της, συγκλόνισε τους πάντες.

Η οικογένεια έχει ζητήσει, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στον σύλλογο «Ελπίδα».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσσυ Μάλφα, ο Θοδωρής Κατσαφάδος ο Δημήτρης Στρέπκος, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, ο Δημήτρης Αρβανίτης, είναι μερικοί απ’ όσους βρέθηκαν στην κηδεία της αείμνηστης ηθοποιού.

Η εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1, μίλησε με συναδέλφους της ηθοποιού που την αποχαιρέτησαν με τον δικό τους συγκινητικό τρόπο.

Ειδήσεις σήμερα: 

Μητσοτάκης: Επίσκεψη στη Γερμανία και συνάντηση με Σολτς

Νετανιάχου σε Αμερικανούς: Ο πόλεμος στη Γάζα είναι και δικός σας

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες