X

Ρεβάνς σε Στάμφορντ Μπριτζ και Βέστφάλεν

Η Τσέλσι του Μουρίνιο υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, την ώρα που στη Γερμανία θα διασταυρώνουν τα ξίφη τους Ντόρτμουντ και Ρεάλ.

Ant1news

 

«Ο θάνατός σου η ζωή μου» οι αποψινοί επαναληπτικοί των προημιτελικών του Champions League, με τους γηπεδούχους να ευελπιστούν σε ανατροπές που θα τους δώσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Η Τσέλσι υποδέχεται στις 21:45 την Παρί Σεν Ζερμέν, με την ομάδα του Μουρίνιο να εμφανίζεται αποφασισμένη να παλέψει για τη μεγάλη ανατροπή του σε βάρος της 3-1 από το Παρίσι. Οι Γάλλοι πάντως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, καθώς όπως ξεκαθάρισε και ο Λοράν Μπλαν είναι αποφασισμένοι να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι να διαδραματίσουν παθητικό ρόλο στη ρεβάνς.

Παρά την απουσία του τραυματία, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Μπλαν θεωρεί ότι η ομάδα του έχει όλα τα φόντα για να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 1995.

«Πιστεύουμε σε συγκεκριμένα πράγματα και εγώ είμαι από αυτούς που θεωρούν ότι ένας από τους τρόπους για να κερδίζεις τρόπαια είναι να μην αφήνεις τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «πρωτευουσιάνων» και συνέχισε: «Δεν ήρθαμε στο Λονδίνο για να υποφέρουμε και να αφήσουμε την Τσέλσι να μας παρασύρει στο ρυθμό της. Ο ρόλος μίας μεγάλης ομάδας είναι να επιβάλλει το παιχνίδι της ακόμη και μακριά από την έδρα της».

Από την πλευρά του ο Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε την εμπιστοσύνη στους παίκτες του, λέγοντας ότι παρά την ήττα θα καταφέρουν να προκριθούν. «Από την πλευρά μου υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Τους έχω πει ότι πρέπει ν’ απολαύσουν το ρίσκο της υπόθεσης: Αν αποκλειστεί η Τσέλσι, είναι κάτι που το περιμένουμε. Αν αυτό γίνει με την Παρί, η απογοήτευσή της θα είναι μεγάλη. Πάντως, όταν έρθει το ματς πιστεύω ότι στο τέλος εμείς θα είμαστε η ομάδα που θα καταφέρει να προκριθεί. Θα σκοράρουμε περισσότερο. Συνολικά θα πρέπει να έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας. Γι’ αυτούς θα παίξουμε και θέλουμε την ώθηση που θα μας προσφέρουν» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο «special one».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο έτερος επαναληπτικός, στο Βεστφάλεν, όπου η Ρεάλ θα επιδιώξει να υπερασπιστεί το 3-0 του Μπερναμπέου για να αποκλείσει τη Ντόρτμουντ.

Οι γερμανοί θα έχουν στις τάξεις τους τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος προειδοποίησε τους «μερένγκες» ότι η Ντόρτμουντ δεν θα καταθέσει τα όπλα και μπορεί να γίνει επικίνδυνη ιδιαίτερα στην έδρα της.