X

Τσόρι: «Πάμε για να κερδίσουμε»

Σύνθημα νίκης έδωσε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ λίγα λεπτά πριν «πετάξει» η αποστολή του Ολυμπιακού για την Σουηδία.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Μετά τον θρίαμβο στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ  επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, οι πρωταθλητές Ελλάδος καλούνται να ξεπεράσουν και το εμπόδιο της Μάλμε.

«Εμείς οφείλουμε να παίξουμε όπως παίζουμε πάντα, όπως κάναμε με την Ατλέτικο. Είμαστε συγκεντρωμένοι, είμαστε καλά και πάμε εκεί για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Όπως έχω πει, όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Δεν αντιμετωπίζεις ένα παιχνίδι διαφορετικά αν μια ομάδα είναι αδύναμη ή δυνατή. Χρειάζεται σοβαρότητα, είμαστε Ολυμπιακός. Εμείς πάμε για να κερδίσουμε και ποτέ δεν ξέρεις αν υπάρχουν φαβορί», ανέφερε ο Αργεντινός, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να ξεχάσουν την κακή εμφάνιση στο Περιστέρι: «Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ήταν μια κακή ημέρα και θα την ξεχάσουμε. Τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ είναι διαφορετικά και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε πετυχημένα».

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, , ο οποίος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπενίτες, Φουστέρ και Σιόβα, πήρε 23 παίκτες στην αποστολή. Όλους τους διαθέσιμους, ακόμη και τον Φορτούνη, παρότι δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA. Πρόκειται για τους: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαζουάκου, Μποτία, Αμπιντάλ, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτη, Κασάμι, Τσόρι Ντομίνγκεζ, Αφελάι, Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Μέγερι, Αυλωνίτη, Χουτεσιώτη, Γιαννούλη, Εντινγκά, Μπουχαλάκη, Διαμαντάκο, Φορτούνη, Βέργο και Βούρο.

Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του περισσότερους από 1.000 οπαδούς του από την Ελλάδα αλλά και από κάθε γωνιά της Ευρώπης.  Στην πτήση τσάρτερ βρίσκεται και η ομάδα νέων του Ολυμπιακού, η οποία παίζει την Τετάρτης στις 15.30 με την Μάλμε για το Youth League.