X

Ματς "φωτιά" απόψε στο Champions League

Με στόχο το 2 στα 2 ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Σουηδία, την ώρα που Ατλέτικο και Γιουβέντους θα κοντραριστούν στην Ισπανία.

Ant1news

Με τις υποτιμητικές δηλώσεις του προπονητή των Σουηδών να κεντρίζουν τον εγωισμό των παικτών του Ολυμπιακού, οι πρωταθλητές Ελλάδος  φιλοδοξούν να δώσουν συνέχεια στην εντυπωσιακή νίκη τους την πρώτη αγωνιστική και να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση.

Το σημαντικότερο όμως παιχνίδι της αγωνιστικής, θα γίνει στο Βιθέντε Καλδερόν όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχθεί την Γιουβέντους, σε ένα ματς που είναι κρίσιμο κυρίως για τους Ισπανούς που δεν είχαν υπολογίσει την ήττα της πρεμιέρας από τον Ολυμπιακό.

Στον 2ο όμιλο τα μεγάλα φαβορί αγωνίζονται εκτός έδρας. Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στην Βουλγαρία με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες της στην διοργάνωση, απέναντι στην Λουντογκόρετς, που έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στην πρεμιέρα, καθώς ηττήθηκε δύσκολα στην Αγγλία από την Λίβερπουλ στις καθυστερήσεις. Στο άλλο ματς στην Ελβετία, η Βασιλεία, θέλοντας να ξεχάσει την συντριβή στο ξεκίνημα από την Ρεάλ, θα υποδεχθεί τους «κόκκινους διαβόλους» οι οποίοι θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες που δεν τους στερούν όμως τον τίτλο του φαβορί.

Στον 3ο όμιλο στον οποίο δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, οι δυο θριαμβεύτριες της πρώτης αγωνιστικής Ζενίτ και Μονακό, θα διεκδικήσουν την προσωρινή πρωτιά του ομίλου στον πρώτο χρονικό αγώνα της βραδιάς(19:00) στην Ρωσία. Στο άλλο ματς του ομίλου, όποιος χάσει χάνεται αφού θα μείνει χωρίς βαθμό στην διοργάνωση κι έτσι στην μονομαχία ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Λεβερκούζεν αναμένεται να «πέσουν κορμιά». Με τους Γερμανούς δεν θα αγωνιστεί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που είναι τραυματίας.

Στον 4ο όμιλο η Ντόρτμουντ θα επιχειρήσει να ζευγαρώσει τις νίκες της, αντιμετωπίζοντας την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες και να πάρει το προβάδισμα στον όμιλο. Στον άλλο αγώνα η Άρσεναλ με την πλάτη στον τοίχο, θα υποδεχτεί την Γαλατά του Πραντέλι. Με πολλές απουσίες η Άρσεναλ, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι Τούρκοι.