X

Ρόμα-Μπάγερν Μονάχου, στο ματς της βραδιάς για το Champions League

Κρίσιμα βαθμολογικά παιχνίδια διεξάγονται σήμερα, καθώς ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος σε 4 ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ant1news

Με τα βλέμματα στραμμένα στη Ρώμη όπου θα διεξαχθεί το σπουδαιότερο παιχνίδι της βραδιάς ανάμεσα στην Ρόμα των 3 Ελλήνων (Τοροσίδης, Μανωλάς, Χολέμπας) και την πρωτοπόρο του ομίλου Μπάγερν Μονάχου, ξαναρχίζει σήμερα μετά από διακοπή αρκετών ημερών η αγωνιστική δράση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Στο άλλο παιχνίδι του πέμπτου ομίλου, το οποίο προηγείται χρονικά, στις (19:00) η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αντιμετωπίσει στην Ρωσία την Μάντσεστερ  Σίτι.

 Στον 6ο όμιλο, που έχει επίσης ελληνικό ενδιαφέρον λόγω της συμμετοχής του ΑΠΟΕΛ, η Κυπριακή ομάδα θα υποδεχτεί την Γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν , η οποία είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογία, ενώ στο άλλο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα που δεν έχει άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες θα υποδεχθεί τον Άγιαξ.

Το μεγάλο φαβορί του 7ου ομίλου η Τσέλσι, θεωρητικά θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην Μάριμπορ, ενώ πιο αμφίρροπη αναμένεται η σύγκρουση στη Γερμανία ανάμεσα στην Σάλκε και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τέλος, για τον 8ο όμιλο  θα διεξαχθεί το ιδιαίτερα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι ανάμεσα στην Μπάτε Μπορίσοφ και την Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ στο Ιβηρικό ντέρμπι η Πόρτο θα προσπαθήσει να εδραιώσει την κυριαρχία της στον όμιλο υποδεχόμενη την Ατλέτικ Μπιλμπάο.

Όλα τα παιχνίδια εκτός αυτού της Ρωσίας θα ξεκινήσουν την καθιερωμένη ώρα (21:45)