X

Ποδοσφαιρική παρωδία σε όλο της το μεγαλείο

Ούτε σε στημένους αγώνες δεν γίνεται τόσο απροκάλυπτα η διατήρηση ενός βολικού αποτελέσματος.

Ant1news

Αυτά που έγιναν στα τελευταία λεπτά του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων της Ακτής  Ελεφαντοστού και του Καμερούν, δύσκολα τα βλέπει κανείς σε επίσημο αγώνα και πολύ περισσότερο σε αγώνα εθνικών ομάδων.

Οι παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού προκειμένου να διατηρήσουν την βολική για αυτούς ισοπαλία, στα τελευταία 3 λεπτά της αναμέτρησης απλώς αντάλλασσαν  πασούλες στο μισό μέτρο μεταξύ τους , με τους αντιπάλους τους κάτω από τη σέντρα να παρακολουθούν με απάθεια.

Ο αγώνας ήταν για την προκριματική φάση του Κόπα Άφρικα και από τη στιγμή που το Καμερούν είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, στην Ακτή Ελεφαντοστού αρκούσε ο βαθμός της ισοπαλίας. Μόνο που οι ποδοσφαιριστές το παράκαναν και η εικόνα που παρουσίασαν ήταν τραγική, θυμίζοντας κακοστημένο ποδοσφαιρικό αγώνα.

Τα ευτράπελα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν τελείωσαν με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή. Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι της Ακτής Ελεφαντοστού προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρόκριση της ομάδας τους  μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το παράκαναν  και αυτοί με την σειρά τους, με αποτέλεσμα να εμπλακούν με τις αστυνομικές δυνάμεις και να πέσει  πολύ ξύλο.