X

Κρίσιμες μάχες για την πρόκριση στο Champions League

Ξεκαθαρίζει απόψε το τοπίο με την διεξαγωγή της προτελευταίας αγωνιστικής των ομίλων.

Ant1news

Επάνοδος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σήμερα, για τις ομάδες που αγωνίζονται στο Champions League, με την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων. Απόψε θα ξεκαθαρίσουν οι περισσότερες εκκρεμότητες σε ότι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά και ποιες ομάδες θα συνεχίσουν στο Europa.

Στον 5ο όμιλο η Μπάγερν Μονάχου με 12 βαθμούς σε 4 παιχνίδια πήρε νωρίς το εισιτήριο για την επόμενη φάση και άφησε τις υπόλοιπες 3 ομάδες να μάχονται για το άλλο εισιτήριο και την θέση του Europa. Απόψε η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τους Βαυαρούς, ενώ στο άλλο παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ θα υποδεχθεί την Ρόμα στο ματς που θα ανοίξει χρονικά την αυλαία της 5ης αγωνιστικής (19:00).

Ο 6ος όμιλος μεταβλήθηκε σε όμιλο 2 ταχυτήτων, με την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπαρτσελόνα, να έχουν ήδη προκριθεί και τον ΑΠΟΕΛ με τον Άγιαξ να ερίζουν για την τρίτη θέση. Απόψε ΑΠΟΕΛ-Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν- Άγιαξ.

Για τον 7ο όμιλο η Τσέλσι που είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση θα ταξιδέψει στη Γερμάνια για να αντιμετωπίσει την Σάλκε που καίγεται για βαθμούς. Στο άλλο ματς η Σπόρτιγκ Λισαβόνας θα υποδεχθεί την Μάριμπορ η οποία θα παίξει το τελευταίο της χαρτί στην Πορτογαλία.

Τέλος στον 8ο όμιλο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην κατάκτηση της τρίτης θέσης. Η πρωτοπόρος και ήδη «περασμένη» στην επόμενη φάση Πόρτο θα φιλοξενηθεί από την ΜΠΑΤΕ που μαθηματικά έχει ελπίδες για να συνεχίσει στο Champions League, αλλά ουσιαστικά κυνηγάει την τρίτη θέση για την οποία ανταγωνίζεται με την Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία έχει απογοητεύσει στις 4 πρώτες αγωνιστικές έχοντας μόλις ένα βαθμό κι ελπίζοντας στο πρώτο της τρίποντο στην Ουκρανία απέναντι στη Σαχτάρ.