X

Βίντεο: Λεωφορείο πάτησε νεαρές αθλήτριες στο Μπακού

Οι κάμερες καταγράφουν καρέ-καρέ το σοβαρό ατύχημα, με τις εικόνες να συγκλονίζουν...

Ant1news

Ένα σοβαρό ατύχημα κατέγραψε η κάμερα στο Μπακού, όπου διεξάγονται οι πρώτοι Ευρωπαϊκοί Αγώνες. Τρεις αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης της Αυστρίας, παρασύρθηκαν από λεωφορείο, την ώρα που περπατούσαν στο χωριό των αθλητών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η ομάδα της συγχρονισμένης κολύμβησης της Αυστρίας, διασχίζει αμέριμνη το δρόμο στο αθλητικό χωριό όταν ένα λεωφορείο πέφτει πάνω στα 15χρονα κορίτσια, με μεγάλη ταχύτητα.

Ο οδηγός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, χάνει τον έλεγχο και της παρασύρει για αρκετά μέτρα. Οι κάμερες καταγράφουν καρέ-καρέ το σοβαρό ατύχημα, με τις εικόνες να συγκλονίζουν.

Τα 3 κορίτσια βρέθηκαν κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου, με τον οδηγό σε πλήρη σύγχυση ο οποίος αντί να φρενάρει πατάει γκάζι, ενώ μάταια οι συναθλήτριες τους, του φωνάζουν να σταματήσει. 

Η Βανέσα Σαχίνοβιτς, η Βερένα Μπρέιτ και η Λούνα Πάχερ, διακομίστηκαν αμέσως στο νοσοκομείο του Αζερμπαϊτζάν.

Με πολλαπλά τραύματα στο χέρι, κατάγματα και κακώσεις σε όλο της το σώμα η Σαχίνοβιτς, μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στη Βιέννη για εξετάσεις, με την κατάσταση της να παραμένει κρίσιμη, σύμφωνα με Αυστριακά μέσα ενημέρωσης. 

Τυχερή μέσα στην ατυχία της η Πάχερ, που επέστρεψε στο αθλητικό χωριό, με μερικούς μώλωπες, ενώ η Μπρέιτ έχει τραυματιστεί στο χέρι και θα χρειαστεί να παραμείνει για λίγες μέρες στο νοσοκομείο. 

Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η τοπική αστυνομία.