X

Στεφανίδη στον ΑΝΤ1: Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι έγινε

Πως ένιωσε για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ρίο. Τι είπε για τον σύζυγό και προπονητή της Μιτς Κρίερ. Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι της.

Ant1news

Για τον θρίαμβό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ μίλησε η Κατερίνα Στεφανίδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και την Ρίτσα Μπιζόγλη. 

Πως έζησε τα τελευταία λεπτά του αγωνίσματος κατά τη διάρκεια του άλματος της Αμερικανίδας, έχοντας γυρισμένη την πλάτη της για να μην κοιτά και πως συνειδητοποίησε ότι τελικά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. 

Τι είπε για τις δηλώσεις της Ισινμπάγεβα , αλλά και την συνάντησή της με τον Γιουσέιν Μπολτ στον γύρο του θριάμβου.

Η Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε, ακόμα, για τον σύζυγό και προπονητή της Μιτς Κρίερ. Πως εκείνος την βοήθησε "να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου", κόντρα στις διαφωνίες που υπήρχαν από το περιβάλλον της, να την αναλάβει ως προπονητής.

Η Κατερίνα Στεφανίδη μια ημέρα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και σιγοτραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο της χώρας μας, ενώ θα είναι σημαιοφόρος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα Δευτέρας (ώρα Ελλάδος).

Δείτε εδω καρέ καρέ το "χρυσό" άλμα της 

 

 

Η ώρα της απονομής