X

Ρίο 2016: “Στριπτίζ” στην ελευθέρα πάλη (βίντεο)

“Στριπτίζ” και πέταγμα παπουτσιών στον τελικό των ρεπεσάζ της κατηγορίας των 65 κιλών

Ant1news

 


Τραγελαφικές εικόνες με... “στριπτίζ” και πέταγμα παπουτσιών, σημάδεψαν τον τελικό των ρεπεσάζ της κατηγορίας των 65 κιλών του Ολυμπιακού τουρνουά ελευθέρας πάλης ανδρών.  

Όλα άρχισαν έξι δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Μογγόλο Γκαντζορίγκ και τον Ουζμπέκο Ναβρουζόφ, αναμέτρηση που θα έδινε το ένα από τα δύο χάλκινα μετάλλια της κατηγορίας. Ο Μογγόλος πήρε πόντο, προηγήθηκε 7-6, η χαρά του ήταν απερίγραπτη, με αποτέλεσμα τα εναπομείναντα δευτερόλεπτα να τα... σπαταλήσει σε πανηγυρισμούς αντί να παλεύει.  

Ο διαιτητής, όμως, έδωσε σημείο στον Ουζμπέκο, το ματς ήρθε στα ίσα και η πλάστιγγα της νίκης να έγειρε προς τον Ναβρούζοφ, κάτι που ωστόσο δεν έγινε αντιληπτό από την πλευρά του Μογγόλου. Αθλητής και προπονητές έστησαν τρελό πανηγύρι, το οποίο όμως μετατράπηκε σε... τραγωδία όταν κατάλαβαν τι συνέβαινε! 

Η ανέλπιστη όσο και απαράδεκτη αντίδρασή τους, σίγουρα θα αποτελέσει θέμα σε όλα τα παγκόσμια δίκτυα. Αφού ξεκίνησαν με έντονες λεκτικές διαμαρτυρίες, στη συνέχεια έβγαλαν τα παπούτσια τους τα οποία και τα πέταξαν προς τους κριτές, ενώ ο δεύτερος προπονητής ξεκίνησε το... “στριπτίζ” με αποτέλεσμα να μείνει μόνο με το εσώρουχο πάνω στην παλαίστρα. 

 

 
Κι ενώ οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου προσπαθούσαν, επί ματαίω, να ηρεμήσουν τους δύο προπονητές οι κριτές αποφάσισαν να δουν για πολλοστή φορά το βίντεο του αγώνα. 

Απέρριψαν, όμως, εκ νεόυ, την ένσταση των παραγόντων της Μογγολίας, με αποτέλεσμα να δώσουν τη νίκη στον Ουζμπέκο με 8-7 (σ.σ. ο τελευταίος πόντος λόγω της απορριφθείσας ένστασης).