X

Νέες απειλές του ISIS για το Μουντιάλ (φωτο)

«Σκοτώστε τους όλους», είναι το νέο μήνυμα των τζιχαντιστών στους υποστηρικτές του. Σοκάρουν οι αφίσες.

Ant1news

Το Μουντιάλ «στοχεύει» ο ISIS μέσω καλέσματός του στους υποστηρικτές τους, στην νέα προπαγανδιστική καμπάνια που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Στην νέα αφίσα που κυκλοφόρησε η τζιχαντιστική οργάνωση φαίνεται ένα μαχαίρι να «κόβει» στη μέση το σήμα του Μουντιάλ και στο φόντο ρωσικό γήπεδο ποδοσφαίρου. Στο μήνυμα που είναι γραμμένο στα γαλλικά λέγεται: «Σκοτώστε τους όλους».

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου μπαίνει στο στόχαστρο του αυτοαπακολούμενου Ισλαμικού Κράτους, αφού τον Απρίλιο είχε κυκλοφορήσει αφίσα στην οποία ένας μαχητής του με προτεταμένο το όπλο «πόζαρε» με ένα γήπεδο γεμάτο κόσμου, αλλά και τον Πούτιν στην εικόνα.

 

«Πούτιν, θα πληρώσεις το τίμημα για τη θανάτωση μουσουλμάνων».

Το Μουντιάλ του 2018 ξεκινά στις 14 Ιουνίου, στη Ρωσία και από τις αφίσες των τζιχαντιστών δεν έχει λείψει ούτε ο Λιονέλ Μέσι, που εμφανίστηκε σε γήπεδο ποδοσφαίρου με έναν μαχητή να είναι έτοιμος να τον αποκεφαλίσει.

Σε άλλη αφίσα τους, ο άσος της Μπαρτσελόνα βρισκόταν μέσα σε κελί.

 

Οι αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα γίνουν σε διάφορες πόλεις της Ρωσίας και ο τελικός θα παιχτεί στις 15 Ιουλίου σε γήπεδο της Μόσχας.

Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, από όλο τον πλανήτη αναμένεται να ταξιδέψουν στη Ρωσία για να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή.

Η Ρωσία έχει δεχθεί χτύπημα από τον ISIS όταν, τον περσινό Απρίλη, έγινε βομβιστική επίθεση στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης.