X

Λαγκάρντ: Μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα

«Η θέση μας σε σχέση με το ελληνικό ζήτημα δεν έχει αλλάξει: βιωσιμότητα και σταθερότητα», διαμηνύει η επικεφαλής του ΔΝΤ. Νέα συνάντηση Λαγκάρντ-Τσακαλώτου.

Ant1news


«Παραγωγικές» χαρακτήρισε τις συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ αλλά έσπευσε να διαμηνύσει: «Μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα». 

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στις ΗΠΑ, Θανάσης Τσίτσας, η επικεφαλής του ΔΝΤ αναφερόμενη στο ελληνικό ζήτημα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ουάσινγκτον, δήλωσε:  

«Είχαμε παραγωγικές επαφές με όλους τους συμμετέχοντες και όπως έκανα σαφές και με την χθεσινή μου δήλωση αναφέρθηκα που καταλήξαμε σ' αυτές τις επαφές. Τα τεχνικά κλιμάκια θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, υπάρχει πολλή δουλειά ακόμα να γίνει, μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα». 

Όπως εξήγησε η κ. Λαγκάρντ, «αυτή  είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, σίγουρα πιστεύουμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε αποτελεσματικά». 

«Η θέση μας σε σχέση με το Ελληνικό ζήτημα δεν έχει αλλάξει: βιωσιμότητα και σταθερότητα» ξεκαθάρισε η επικεφαλής του ΔΝΤ.

Νέα συνάντηση Λαγκάρντ-Τσακαλώτου 

Νέα συνάντηση μεταξύ της Κριστίν Λαγκάρντ και του Ευκλείδη Τσακαλώτου κλείστηκε για τις 6 μ.μ (01.00 ώρα Ελλάδος) στην έδρα του ΔΝΤ.  Η συνάντηση είναι εκτός προγράμματος. Ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ ακύρωσε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου για να συναντηθει εκ νέου με την κ. Λαγκάρντ λίγο πριν αναχωρήσει από την αμερικανική πρωτεύουσα.