X

Έκρυψαν τα ναρκωτικά μέσα σε κρουασάν για να τα περάσουν στα κρατητήρια στη Ρόδο

Ήθελαν να περάσουν ηρωίνη και κοκαΐνη σε κρατουμένους και τώρα πια τους κάνουν παρέα στο κελί…

Ant1news

Απίστευτο θράσος είχαν δυο κάτοικοι της Ρόδου- ένας 29χρονος και μια 19χρονη- οι οποίοι επιχείρησαν να περάσουν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος της Ρόδου μέσα σε συσκευασίες τροφίμων. Αποδέκτες των ναρκωτικών ουσιών ήταν τρεις κρατούμενοι, δυο Αλβανοί και ένας Έλληνας.

Προχθές το βράδυ οι δυο συλληφθέντες ενεργώντας για λογαριασμό του ενός από τους κρατουμένους, πήγαν στο επισκεπτήριο στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να παραδώσουν τρόφιμα στους κρατουμένους. Μέσα στις συσκευασίες των τροφίμων και πιο συγκεκριμένα σε δυο σακουλάκια με κρουασάν είχαν τοποθετήσει 3 μικρές συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 12,5 και 11,5 γραμμάρια ηρωίνης και 1,7 γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τις ουσίες αλλά μετά το πέρας του επισκεπτηρίου όταν πλέον είχαν φύγει οι συλληφθέντες και του θέματος επιλήφθηκε το τμήμα δίωξης ναρκωτικών της Ρόδου, οι άντρες του οποίου τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν χθες 12/11/2014. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα και σήμερα οδηγήθηκαν στον ανακριτή.