X

Ένοπλη ληστεία με πυρά μέσα σε μαγαζί στη Κάλυμνο

Ο δράστης δεν δίστασε να πυροβολήσει μέσα σε σούπερ μάρκετ  γεμάτο από κόσμο και μικρά παιδιά.

Ant1news

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές στη Κάλυμνο, προκειμένου να εντοπίσουν το δράστη της θρασύτατης ληστείας που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε κατάστημα στους Ποταμούς.

Ο αδίστακτος ληστής εισήλθε στο σούπερ μάρκετ λίγο πριν από το κλείσιμο του, φορώντας κουκούλα και έχοντας κρύψει στα ρούχα του μια κοντόκανη καραμπίνα. Κατευθύνθηκε προς το ταμείο ζητώντας την είσπραξη και όταν η ταμίας αντέδρασε προς στιγμή την  απείλησε με το όπλο του. Στη συνέχεια  κι αφού αφαίρεσε τις εισπράξεις που ήταν περίπου 2.500 ευρώ, τράπηκε σε φυγή, με έναν από τους υπαλλήλους να προσπαθεί να τον καταδιώξει.

Χωρίς να διστάσει ούτε δευτερόλεπτο ο δράστης έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του καταστήματος κι άρχισε να ρίχνει προειδοποιητικές βολές, ενώ το κατάστημα ήταν γεμάτο κόσμο κι ανάμεσα του και πολλά μικρά παιδιά.

Αναγκάζοντας τους πάντες να κρυφτούν κατάφερε να απομακρυνθεί και να επιβιβαστεί σε ένα δίκυκλο που είχε αφήσει λίγο παρακάτω. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να αξιοποιήσουν τις εικόνες που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σούπερ μάρκετ, προκειμένου να προχωρήσουν στην αναγνώριση και τη σύλληψη του δράστη.