X

Στις φλόγες τυλίχθηκε ξενοδοχείο στην Κω

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Λάμπης, όπου διαμένουν μετανάστες. Εικόνες από τον τόπο της πυρκαγιάς.

Ant1news

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή της Λάμπης, στην Κω, και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Captain Elias, όπου διαμένουν οι μετανάστες.

Κάτοικοι της περιοχής που αντιλήφθηκαν τον καπνό, έσπευσαν στο σημείο για να σβήσουν την πυρκαγιά, ενώ άμεσα ενημερώθηκε και η Πυροσβεστική, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το kostoday.com.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού και της Αστυνομία έσπευσαν επί τόπου για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, η οποία επεκτάθηκε και σε εξωτερικό χώρο διπλανού σπιτιού.

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της πυρκαγιάς στο ξενοδοχείο Captain Elias. Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι και οι ιδιοκτήτες σπιτιών, οι οποίοι, όπως δήλωσαν στην τοπική ιστοσελίδα, αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα από τη διαμονή των μεταναστών στην περιοχή.

Οι μετανάστες όλοι βρίσκονται με τα προσωπικά τους είδη εκτός του χώρου διαμονής, ενώ στο σημείο βρίσκεται και κλιμάκιο των Γιατρών χωρίς Σύνορα.