X

Επιστροφή με δυο live εμφανίσεις για τη Μαριέττα Φαφούτη

Λίγο πριν κυκλοφορήσει τον τρίτο της δίσκο, η Μαριέττα Φαφούτη, μας υπόσχεται δύο ξέφρενες βραδιές στο Kookoo.

Ant1news

Δυναμική επιστροφή με δυο live εμφανίσεις κάνει η ανανεωμένη Μαριέττα Φαφούτη, που θα παρουσιάσει τα νέα της τραγούδια την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Kookoo.

Όσοι βρεθούν στο Kookoo θα δουν την Μαριέττα Φαφούτη και την 8μελή μπάντα της, να φέρνουν τα πάνω κάτω με τη βοήθεια τραγουδιών από το 2ο και 3ο album (θα κυκλοφορήσει την άνοιξη), πειραγμένων κομματιών από το 1o album και αγαπημένων διασκευών με σκοπό να μετατρέψουν τη συναυλία σε ένα ξέφρενο πάρτι!

Η Μαριέττα Φαφούτη σε αυτές τις live εμφανίσεις της εμφανίζεται άκρως ανανεωμένη και θα μεταμορφωθεί από αιμοδιψής ερωμένη σε επικηρυγμένη φυγά, από γυναίκα που ανακαλύπτει ότι έχει υπερδυνάμεις, σε ατρόμητο θηλυκό που καταδιώκεται από τον παρανοϊκό εραστή της….


Μαζί της στις δυο συναυλίες θα παίξουν οι μουσικοί: Ευαγγελία Ξυνοπούλου (φωνητικά-κρουστά), Εύη Κουρτίδου (φωνητικά-κρουστά), Παναγιώτης Ζούγρος: (φωνητικά-κρουστά-ηλεκτρική κιθάρα), Θοδωρής Ζευκιλής (μπάσο), Κώστας Χαλιώτης (ντραμς), Γιώργος Ζαρέας (τρομπόνι), Ρένος Παπασταύρος (πλήκτρα-sampling), Δημητρης Σιάμπος (κιθάρες).

Απολαύστε μερικές από τις επιτυχίες της Μαριέττας Φαφούτη

Don’t stop

 

 

Become the sun

Kookoobadi