X

Εσείς θα βγαίνατε ραντεβού με αυτή την κοπέλα;

Πόσοι από εσάς θα ήθελαν να βγουν ραντεβού με μια τεμπέλα, ρατσίστρια και κακομαθημένη γυναίκα; Μη βιαστείτε να απαντήσετε!

Ant1news

Αν σας ζητούσαν να περιγράψετε τη γυναίκα των ονείρων σας, σίγουρα δεν θα χρησιμοποιούσατε χαρακτηρισμούς όπως προικοθήρας, τεμπέλα, κακομαθημένη και ρατσίστρια….

Τότε πως μπορεί να εξηγηθεί  το γεγονός ότι  μια γυναίκα, με τα παραπάνω… προσόντα, δέχθηκε πάνω από 150 προτάσεις για ραντεβού μέσα σε  μόλις 24 ώρες; Η απάντηση απλή: Είναι πανέμορφη! 

Θέλοντας να αποδείξει ότι οι άνδρες όταν έχουν απέναντί τους μια πολύ όμορφη γυναίκα σπανίως ενδιαφέρονται για τα άλλα της χαρίσματα, μια δημοσιογράφος έκανε ένα πείραμα: Δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ, με το όνομα aaroncarterfan, σε site γνωριμιών, περιγράφοντας τον «εαυτό» της με τα χειρότερα λόγια, αλλά χρησιμοποίησε τη φωτογραφία μιας φίλης της, που είναι μοντέλο.   

Η γυναίκα που δημιούργησε η αρθρογράφος Άλι Ριντ λοιπόν, δήλωνε άνεργη, κακιά, «λάτρης» του αλκοόλ κι άλλων ουσιών,  κακομαθημένη, τεμπέλα, ρατσίστρια, προικοθήρας, ,  και άλλα πολλά και καθόλου… ελκυστικά!

Στο προφίλ της έγραφε μεταξύ άλλων ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς μετρητά και αυτοκίνητα, ότι βρίσκει πολύ αστείο το να κλωτσάει τον καφέ των αστέγων, ενώ διαφήμιζε το ταλέντο της στο να πείθει τους άνδρες ότι είναι έγκυος!!! 

Κι όμως, τουλάχιστον 150 άνδρες «τσίμπησαν» και της έστειλαν μήνυμα, εκφράζοντας την επιθυμία τους να βγουν μαζί της ραντεβού και να τη γνωρίσουν καλύτερα….. 

Έτσι πλέον η Ριντ, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι το… πείραμά της είχε μεγάλη επιτυχία, καθώς απέδειξε περίτρανα ότι όταν πρόκειται για σεξ, οι άνδρες πραγματικά δεν ενδιαφέρονται για απολύτως τίποτα πέρα από την εμφάνιση.