X

Υπαίθρια θεατρική δράση στήριξης γυναικών υποψηφίων στις εκλογές

Με υπαίθριες δράσεις σκοπεύει η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων να ευαισθητοποιήσει το κοινό υπέρ των γυναικών υποψηφίων στις εκλογικές αναμετρήσεις.

Ant1news

Σειρά υπαίθριων θεατρικών δράσεων ευαισθητοποίησης του κοινού, για να ενθαρρύνει τη στήριξη περισσότερων γυναικών υποψηφίων στις ερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις διοργανώνει, η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων

Η υπαίθρια θεατρική δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης για την ισόρροπη συμμετοχή γυναικών στα πολιτικά κέντρα λήψης αποφάσεων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο», το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

«Αν μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις, τότε το θεατρικό δρώμενο που παρουσιάζουμε προσφέρει μία πολλαπλά πιο έντονη εμπειρία στους συμμετέχοντες. Τα συναισθήματα που δημιουργούνται, οι μνήμες που ανασύρονται από τις ζωές όλων μας, βοηθούν να αντιληφθούμε βιωματικά το πόσο άνισες ευκαιρίες δίνονται από την κοινωνία μας στις άξιες γυναίκες, έναντι ισάξιων ανδρών», σημειώνει χαρακτηριστικά η γενική γραμματέας Ισότητας των Φύλων Βάσω Κόλλια.