X

"Ψήνεστε" για... Love to Bake Day;

Ένα νόστιμο… διήμερο ετοιμάζουν για μικρούς και μεγάλους οι «Μύλοι Αγίου Γεωργίου», στο Athens Metro Mall.

Ant1news

Αν δεν χορταίνετε να νιώθετε τη χαρά της φρέσκιας ζύμης στα χέρια σας, την ευτυχία μιας νέας δημιουργίας και την ικανοποίηση της επιβράβευσης, τότε δεν έχετε παρά να γίνετε μέλος της μεγάλης παρέας των Μύλων Αγίου Γεωργίου.

Την Παρασκευή 30 και Σάββατο 31 Μαΐου, οι «Μύλοι Αγίου Γεωργίου» δίνουν ραντεβού με μικρούς και μεγάλους στο Athens Metro mall για το all day event «Love to Bake Day», μια μέρα αφιερωμένη σε όλους εσάς  που αγαπάτε σπιτικές φρεσκοψημένες λιχουδιές.

 Σε αυτή τη γιορτή, μικροί και μεγάλοι, όλοι είναι καλεσμένοι για να πειραματιστούν και να ζήσουν τη χαρά της δημιουργίας.

Οι «Μύλοι Αγίου Γεωργίου» σας περιμένουν μαζί με τα παιδιά και τους φίλους σας να ετοιμάσετε κέικ, μπισκότα και cupcakes με αγνά υλικά, να τα διακοσμήσετε και να διασκεδάσετε με πολλές άλλες πλούσιες εκπλήξεις. Τα μυστικά του ψησίματος θα μοιραστούν μαζί σας οι Chef Εβίτα Παπαχαραλάμπους και food blogger Madame Ginger. 

Για τις δύο μέρες που θα διαρκέσει το event θα υπάρχει έκπτωση 30% σε όλα τα άλευρα των Μύλων Αγίου Γεωργίου στο κατάστημα του ΑΒ Βασιλόπουλος που βρίσκεται μέσα στο εμπορικό κέντρο. 

Το ταξίδι αισθήσεων, γεύσεων και αναμνήσεων για εσάς και τα παιδιά σας ξεκινά από τις 12.00 το πρωί της Παρασκευής και από τις 11.00 το πρωί του Σαββάτου.