X

Το πάρτι ξεκινά με την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής

Συναυλίες και πολλές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής.

Ant1news

Πολλές εκδηλώσεις και συναυλίες ανά την Ελλάδα έχουν προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής, δίνοντας χρώμα. 

4 ημέρες, 36 Πόλεις, 137 σημεία εκδηλώσεων, 186 εκδηλώσεις, 303 σχήματα, 70 Dj’s, 47 Μουσικά Σύνολα, 21 φιλαρμονικές ορχήστρες και χορωδίες, 18 Χορευτικές Ομάδες, 3 συμφωνικές ορχήστρες και 31 παράλληλες δράσεις με εργαστήρια, σεμινάρια.

Μια μοναδική εμπειρία από πλευράς, αισθήσεων, ρυθμών, ήχων αλλά και διαστάσεων με διοργανώσεις θα λάβει χώρα στην Αττική (Αθήνα, Άγιος Δημήτριος, Βύρωνας, Μοσχάτο–Ταύρος, Φάληρο, Σπάτ), Αγρίνιο, Αμαλιάδα, Βόλος, Δελφοί, Διδυμότειχο, Δομοκός, Δονούσα, Δράμα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιτέα, Ιωάννινα, Καβάλα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κύθηρα, Λάρισα, Λειβαδιά, Μεσολόγγι, Νάξος, Νέα Φιλαδέλφεια, Ξάνθη, Πάρος, Πάτρα, Σαντορίνη, Σέρρες, Σπάρτη, Σπέτσες και Χανιά.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 19 έως τις 22 Ιουνίου. 

Στην Πρωτεύουσα και ευρύτερα στην Αττική (Δήμοι Αγ. Δημητρίου, Μοσχάτου-Ταύρου….) θα δημιουργηθούν 65 διαφορετικές σκηνές σε πεζόδρομους, Πλατείες, Μουσεία, πάρκα, bars και για πρώτη φορά… σε ταράτσες και στο Αεροδρόμιο!

Στην Αττική για πρώτη φορά φέτος, θα δημιουργηθεί μια πολύ ιδιαίτερη Σκηνή για 3 ημέρες, στην Παραλία Μοσχάτου και ειδικά για την 21η Ιουνίου … χωρίς ωράριο, με Πάρτι έως το πρωί!

Το ελληνικό δίκτυο για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, προσπαθεί να στηρίζει με μεγάλο ενθουσιασμό την προβολή όλο και περισσότερων συλλογικών δράσεων που αποτελούν εξάλλου και αφορμή κοινωνικής ευαισθητοποίησης. 

Φέτος, οι μουσικές εκδηλώσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Οι δρόμοι της πόλης ζωντανεύουν, οι πλατείες φορούν τα καλά τους και δίνουν τον ρυθμό, οι πεζόδρομοι μετατρέπονται σε φανταστικές σκηνές ανάλογα με το όραμα των εκάστοτε ενορχηστρωτών / διοργανωτών, οι καλλιτέχνες βρίσκουν το μουσικό τους ταίρι και τη σκηνή που τους ταιριάζει μέσω του Match Athens, τα Μουσεία και οι κήποι χειροκροτούν με πάθος όλα τα είδη μουσικής, η παράδοση παντρεύεται με μοντέρνες νότες και… η Γιορτή ξεκινά! 

Διαβάστε εδώ αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα με τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής.