X

Βίσση και Κοντσίτα μαζί στο πάρτι του καλοκαιριού

Τα 40 χρόνια καριέρας της γιόρτασε με ένα εντυπωσιακό πάρτι η απόλυτη σταρ, Άννα Βίσση, στη Μύκονο.

Ant1news

Με ένα πάρτι-υπερπαραγωγή γιόρτασε τα σαράντα χρόνια της στο τραγούδι η Άννα Βίσση.

Στο club Jackie O' Beach, στη Μύκονο, όπου έγινε το λαμπερό πάρτι  το βράδυ του Σαββάτου δεν έπεφτε καρφίτσα!

Ηλίας Ψινάκης, Πέτρος Κωστόπουλος, Καλομοίρα, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και πολλοί ακόμα φίλοι της Άννας Βίσση, διάσημοι και μη, βρέθηκαν στο πλευρό της μεγάλης σταρ για να την τιμήσουν.

Τη βραδιά, που ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, άνοιξαν μουσικά η Demy και οι Freaky Fortune,  ενώ το κέφι πήρε φωτιά όταν πήρε το μικρόφωνο η Guest star της βραδιάς, που δεν ήταν άλλη από την  νικήτρια της φετινής Eurovision!

Άννα Βίσση και Κοντσίτα τραγούδησαν μαζί το τραγούδι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision της Αθήνας «Everything», με τον κόσμο να τις αποθεώνει και πυροτεχνήματα να πέφτουν βροχή!

Φορώντας ένα λευκό σύνολο, η νικήτρια της φετινής Eurovision έκανε τρεις εμφανίσεις στη σκηνή - ερμηνεύοντας, φυσικά, και το «Rise Like A Phoenix» με το οποίο κέρδισε στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού - με τον κόσμο να την χειροκροτεί με ενθουσιασμό.

«Θεέ μου, ζείτε στον παράδεισο!», αναφώνησε από μικροφώνου η Κοντσίτα, μαγεμένη από τις ομορφιές της Ελλάδας, ενώ απολαυστικές ήταν οι στιγμές που η Άννα Βίσση  προσπάθησε να μάθει στην διάσημη προσκεκλημένη της να λέει «σ’ αγαπώ»…