X

Αντώνης Ρέμος και Χούλιο Ιγκλέσιας στο πάρτι της χρονιάς στη Μύκονο

Μια υπέροχη βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στο πάρτι της χρονιάς στη Μύκονο κκι απόλαυσαν τον Αντώνη Ρέμο και τον Χούλιο Ιγκλέσιας.

Ant1news

Μια μοναδική βραδιά "χάρισαν" στο κοινό που "πλημμύρισε" το Nammos στη Μύκονο, ο Αντώνης Ρέμος και ο Χούλιο Ιγκλέσιας.

Οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν τις μεγάλες επιτυχίες τους κι όταν βρέθηκαν μαζί στη σκηνή "μάγεψαν" τους θαυμαστές τους, Έλληνες, αλλά και ξένους που βρίσκονται στη χώρα μας για διακοπές, "αποζημιώνοντάς" τους με τον καλύτερο τρόπο για τον "τσουχτερό" για τα ελληνικά δεδομένα εισιτήριο, αφού η είσοδος με ποτό στο μπαρ κόστιζε 40 ευρώ, αλλά το κόστος ανέβαινε στα 1000 ευρώ το άτομο αν κάποιος επέλεγε τραπέζι με φαγητό και ποτό, ενώ 1000 ευρώ κόστιζε το τραπέζι 4 ατόμων μόνο με ποτό. Η συζήτηση πάντως που είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες για το κόστος της συναυλίας της χρονιάς, έφερε και τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ στο νησί, που επισκέφθηκαν το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο για έλεγχο.

Ο Λατίνος τραγουδιστής ανέβηκε πρώτος στη σκηνή και με τις ερωτικές μπαλάντες του και όλες τις μεγάλες του επιτυχίες "ταξίδεψε" το κοινό.

όμως όταν έκανε την εμφάνισή του ο Αντώνης Ρέμος το πρόγραμμα "απογειώθηκε".

Οι δύο καλλιτέχνες ερμήνευσαν μαζί δύο μεγάλες επιτυχίες, ξεσηκώνοντας το κοινό, που πραγματικά ενθιουσιάστηκε με την εκτέλεση του “My Way” του Φράνκ Σινάτρα.

Στη συνέχεια η σκυτάλη πέρασε στον Αντώνη Ρέμο που τραγούδησε ως τις 6 το πρωί τις επιτυχίες του, ενώ πυροτεχνήματα φώτιζαν τον μυκονιάτικο ουρανό, προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα στους θαμώνες.



Ο Αντώνης Ρέμος επιστράτευσε το χιούμορ του κι όταν του έφεραν σαμπάνιες στη σκηνή, ο έλληνας τραγουδιστής είπε: «Όχι τα ίδια πάλι. Δυο εβδομάδες έδινα συνεντεύξεις για αυτές εδώ. Πήγαινε τις μακριά και κέρασε όλα τα παιδιά που είναι πίσω και σερβίρουν».

Πηγή: Χαμός στην Ψαρού: 1.000 ευρώ το κεφάλι για τον Χούλιο Ιγκλέσιας -Γιατί ο Ρέμος δεν άνοιξε σαμπάνια στη σκηνή

Συγκινητική ήταν η στιγμή προς το τέλος της βραδιάς όταν ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Αντώνη Ρέμο ο κρητικός καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός και τραγούδησαν δυο ανεπανάληπτα ντουέτα που ενθουσίασαν Έλληνες και ξένους.