X

Αυλαία για το «The Ace Of Hearts Tour» του Σάκη Ρουβά με Guest τη Δούκισσα Νομικού

Η πολυσυζητημένη σειρά συναυλιών «The Ace Of Hearts Tour» του Σάκη Ρουβά, ρίχνει αυλαία το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στο TaeKwonDo.

Ant1news

Μια ανεπανάληπτη διαδραστική μουσική εμπειρία υπόσχεται ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, στο grand finale της επιτυχημένης περιοδείας του «The Ace Of Hearts Tour».

Η αυλαία της πολυσυζητημένης σειράς συναυλιών πέφτει το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do, με τον Σάκη Ρουβά να αποθεώνεται ξανά  από το αθηναϊκό κοινό.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής συμπράττει ξανά με το πιο δυναμικό συγκρότημα, τους Onirama για ξεχωριστές ερμηνείες και αυθεντική rock διάθεση! Στη σκηνή θα ανέβουν μαζί με τον Σάκη Ρουβά και οι ανανεωμένοι Otherview για εκτελέσεις γεμάτες ενέργεια, με τον Dj Mosey aka. Pierre Sarkozy για house επιτυχίες με δυνατό ρυθμό, με την ταλαντούχα μουσική παραγωγό & Dj Xenia Ghali που ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη με τα upbeat mash up mixes της και με τον Stelios Joannou με τα live vocals του SteveMcee για ξεχωριστές εκτελέσεις dance τραγουδιών!

Special quest του φαντασμαγορικού show του The Grand Finale του The Ace Of Hearts Tour, θα είναι, η Δούκισσα Νομικού, σε ρόλο έκπληξη.

Η σκηνοθετική επιμέλεια είναι του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, οι χορογραφίες της πολυμελούς ομάδας χορευτριών, είναι της Chaly Jennings ενώ τις ενορχηστρώσεις έχει αναλάβει ο μαέστρος Γιώργος Ζαχαρίου και τη διεύθυνση της ορχήστρας ο Τόνυ Κονταξάκης.

Το The Ace of Hearts Tour είναι αφιερωμένο στους σκοπούς του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.