X

Πανδαισία χρωμάτων και φωτός σε κινεζικό φεστιβάλ στην Αγγλία

Ένας κινεζικός δράκος, μήκους 80 μέτρων, αποτελεί την ατραξιόν του φεστιβάλ, που θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό τον ερχόμενο μήνα.

Ant1news

Δράκοι, λιοντάρια, ελέφαντες, πάντα και παραδοσιακές μάσκες συμπεριλαμβάνονται στα εκθέματα που αναμένεται να εντυπωσιάσουν το κοινό στο κινεζικό Φεστιβάλ του Φωτός στο Wiltshire της Αγγλίας.

Οι διοργανωτές έβαλαν τα δυνατά τους για να παρουσιάσουν τη μεγαλύτερη «επίδειξη χρωμάτων και φωτός» στην Ευρώπη. Αν έβαζε κανείς στη σειρά τα φωτάκια LED που στολίζουν τα εκθέματα, θα ξεπερνούσε σε απόσταση τα 30 χιλιόμετρα.

Η ατραξιόν είναι ένας επιβλητικός δράκος, βγαλμένος μέσα από τα κινέζικα παραμύθια, ο οποίος έχει μήκος 80 μέτρα. Ένας αρχαίος ναός, που φθάνει σε ύψος τα 20 μέτρα, ξεχωρίζει επίσης από μεγάλη απόσταση.

Γιγάντιοι ελέφαντες, ζέβρες, πάντα και λιοντάρια είναι κάποια από τα ομοιώματα ζώων, που πλαισιώνονται από κινεζικές μάσκες…

Το Φεστιβάλ του Φωτός θα ανοίξει επίσημα τις πύλες του για το κοινό στις 14 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου.