X

Η μαγεία των Χριστουγέννων επιστρέφει στο Γκάζι

Λειτουργεί για δεύτερη χρονιά το CHRISTMAS FACTORY,  στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Ant1news

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, μεταμορφώνεται σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο παραμυθένια εργοστάσια Χριστουγέννων, το Christmas Factory.

Ο Άγιος Βασίλης, με τους πέντε επίσημους βοηθούς του και τα παιχνιδιάρικα ξωτικά, θα αγκαλιάσουν χιλιάδες μικρούς και μεγάλους στο μοναδικό τους σπίτι και εργαστήρι με παιχνίδια, γλυκά, ζαβολιές, τραγούδια, δώρα και βραβεία.

Οι επισκέπτες μπορούν να ψυχαγωγηθούν, μεταξύ άλλων, στο Εργοστάσιο Παιχνιδιών, το Digital Christmas, το Εργοστάσιο Γλυκών, το Παγοδρόμιο, το Καρουσέλ, το Τρενάκι, τη Ρόδα, τις Τσουλήθρες.

Ο Μανδρακούκος ο Αρχιγαργάρας, ο Τσάρλυ ο Παιχνιδένιος, η Δεπάστα η Γλυκόριζα, ο Τατζίζ και Τζαζ ο Ηλεκτρόνιος, η Βασίλενα η Χρυσοχέρα θα είναι οι οικοδεσπότες της πιο μεγάλης γιορτής του χρόνου και του Christmas Factory.

Το θέατρο κατέχει ξεχωριστή θέση στο φετινό εργοστάσιο Χριστουγέννων. Το έργο του Όσκαρ Ουάιλντ «Ο Εγωιστής Γίγαντας» θα παρουσιάζεται δυο φορές κάθε μέρα, ενώ κάθε Σαββατοκύριακο θα ανεβαίνουν έξι διαφορετικά θεατρικά δρώμενα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του κορυφαίου, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, θεματικού πάρκου, θα δίνονται και συναυλίες.

Και κάπως έτσι, το Christmas Factory φτιάχνει από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου το δικό του παραμύθι, προσκαλώντας μας να γίνουμε για λίγες ημέρες όλοι παιδιά, να αφεθούμε στη μαγεία της εποχής και να πιστέψουμε στα …θαύματα.