X

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Atelier Σπύρου Βασιλείου

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου εγκαινιάζεται η έκθεση «Ο μπαρμπα-Σπύρος ζωγραφίζει την οικογένεια» και θα πραγματοποιηθεί εικαστικό εργαστήρι για παιδιά...

Ant1news

Το Atelier Σπύρου Βασιλείου κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας και καλεί μικρούς και μεγάλους για μια οικογενειακή γιορτή.

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00 εγκαινιάζεται η έκθεση «Ο μπαρμπα-Σπύρος ζωγραφίζει την οικογένεια». Την ημέρα των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί εικαστικό εργαστήρι για παιδιά όλων των ηλικιών, ενώ, παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο χώρο, απολαμβάνοντας κεράσματα.

Οι συμμετέχοντες στο εικαστικό εργαστήρι θα χρειαστεί να έχουν μαζί μία οικογενειακή φωτογραφία.

Ο ζωγράφος Σπύρος Βασιλείου δημιούργησε ένα μεγάλο πλήθος έργων. Ένα από τα αγαπημένα του θέματα ήταν η οικογένεια του. Στο μουσείο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα έργα με τα πορτραίτα και τα έργα στα οποία κυριαρχούν σκηνές της οικογένειας του.

Πληροφορίες για τους συμμετέχοντες εικαστικό εργαστήρι

Διαλέγουμε μια οικογενειακή φωτογραφία που μας αρέσει. Την εκτυπώνουμε ασπρόμαυρη σε μέγεθος Α4, την φέρνουμε μαζί μας και την δουλεύουμε μαζί! Ο στόχος μας είναι να την εμπλουτίσουμε ζωγραφικά και μέσω της τεχνικής του κολάζ να την επαπροσδιορίσουμε δομικά. Να δημιουργήσουμε με άλλα λόγια μία νέα οικογενειακή εικόνα μιας σημαντικής για εμάς χρονικής στιγμής με χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Ο αριθμός των θέσεων του εργαστηρίου είναι περιορισμένος και η είσοδος ελεύθερη.

Δείτε ΕΔΩ πληροφορίες για τα εικαστικά εργαστήρια που ξεκινούν στις 11 Ιανουαρίου…

Στοιχεία επικοινωνίας:

Γουέμπστερ 5Α, 117 42, Ακρόπολη

Τηλ. 210 9231502 (Τετάρτη – Κυριακή 12.00-16.00)

e-mail: atelier@spyrosvassiliou.org