X

Μαρία Έλενα Κυριάκου: Από το Voice στη Eurovision

Με την μπαλάντα «One Last Breath» θα ταξιδέψει στη Βιέννη η Μαρία Έλενα Κυριάκου. Τα σχόλια της Δέσποινας Βανδή σε Facebook και Twitter.

Ant1news


Η νικήτρια του περυσινού The Voice Μαρία Έλενα Κυριάκου αναδείχθηκε νικήτρια του ελληνικού τελικού και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 60ο  διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου θα ταξιδέψει στη Βιέννη όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός με την μπαλάντα «One Last Breath».

Η μπαλάντα One Last Breath επικράτησε των άλλων υποψηφιοτήτων, που ήταν:

- το «Crash and Burn» από C:REAL

- το  «Jazz & Συρτάκι» από Θωμαή Απέργη & Legend

- το «ELA» του Barrice, και

- το «Sunshine» από τη Shaya Hansen.

Ο νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε από τη ψηφοφορία του κόσμου και της επιτροπής που φέτος ήταν επταμελής και αποτελούνταν από: τον συνθέτη και διευθυντή στα Μουσικά Σύνολα της ΝΕΡΙΤ, Νίκο Ξανθούλη, τους συνθέτες Μιχάλη Οικονόμου, Γιώργο Νιάρχο και Τζικ Νακασιάν, την επί σειρά ετών διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΕΡΤ, Λίτσα Πισκερά, την Ρεγγίνα Κουρή από την πλευρά του MAD και την τραγουδίστρια Μαριάννα Ευστρατίου.

Δείτε το τραγουδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας.

Περήφανη για τη "μαθήτριά" της, η coach Δέποινα Βανδή μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος έγραψε στο Twitter "Μπράβο θεά μου" ενώ νωρίτερα της είχε ευχηθεί "Good luck!!!  Maria-Elena Kyriakou".

Καλή επιτυχία ευχήθηκε και μέσω Facebook η Δέσποινα Βανδή, ανεβάζοντας και το βίντεο με το τραγουδι που είπαν οι δύο τους στον περυσινό τελικό του Voice.

Ενθουσιασμένη η Δέσποινα Βανδή δεν παρέλειψε να σχολιάσει την εμφάνισή της Μαρίας Έλενας στον ελληνικό τελικό.

Μέρος της μουσικής βραδιάς ήταν αφιερωμένο στην Έλενα Παπαρίζου, καθώς φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την κατάκτηση της μοναδικής πρωτιάς για τη χώρα μας με το «My Number One», το 2005.


Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Έναστρον Music Hall, παρουσίασαν η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ στη βραδιά συμμετείχαν και οι Freaky Fortune -  RiskyKidd που εκπροσώπησαν τη χώρα μας το 2014, με το τραγούδι «Rise up».