X

H Έμα Σάπλιν έρχεται στην Ελλάδα

Η παγκοσμίου φήμης σοπράνο Έμα Σάπλιν έρχεται στη χώρα μας για μία μοναδική συναυλία το Σάββατο 25 Απριλίου.

Ant1news

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Η παγκόσμιας εμβέλειας σοπράνο Έμα Σάπλιν έρχεται στη χώρα μας για μια μοναδική και ξεχωριστή συναυλία αυτό το Σάββατο 25 Απριλίου στην Ιερά οδό, στο πλαίσιο της περιοδείας The Dandy’s Tour.

Η μελωδική φωνή της έχει γράψει στο διεθνές μουσικό πεντάγραμμο ήδη από τον πρώτο της δίσκο «Carmine Meo», οι ερμηνείες της  είναι διαχρονικές και έχουν ταξιδέψει τις τελευταίες δεκαετίες ανά τον πλανήτη, όπως το «Spente Le Stelle».

Στη  συναυλία θα παρουσιάσει τραγούδια από το νέο της δίσκο «Dust Of A Dandy»  καθώς και τα κομμάτια της με τα οποία άφησε το στίγμα της  στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα και τραγούδησαν εκατομμύρια κόσμου ανά την υφήλιο. Δίπλα της θα έχει την μπάντα της, επταμελές κλασσικό σύνολο με δύο έξτρα φωνές, ενώ στο opening act θα είναι η Nefeli Walking Undercover.

Την Παρασκευή η μοναδική αοιδός που έχει καταφέρει να συνδυάσει την ποπ μουσική σκηνή με την κλασική και την όπερα, θα συναντήσει τους δημοσιογράφους στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ στο κέντρο και θα υπογράψει τα καινούρια της CD. Μόνο γι’ αυτή την ημέρα μάλιστα, το «Dust of a Dandy» θα πωλείται στην ειδική τιμή των 12,90 € και όσοι αγοράσουν το CD θα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για τις 5 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της.