X

Έκθεση-εμπειρία ολιστικής ανάπτυξης

Το κοινό που θα επισκεφθεί την έκθεση θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το9υς φυσικούς τρόπους βελτίωσης της υγείας.

Ant1news

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Σήμερα και  αύριο διεξάγεται στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς η 6η Alterscope, ένα φεστιβάλ ζωής όπως έχει χαρακτηριστεί από τους επισκέπτες της. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση που γίνεται στην Ελλάδα, δεύτερη φορά στην Αθήνα, σε ότι αφορά στις εναλλακτικές και φυσικές θεραπείες, στην αναζήτηση της ξεχασμένης γνώσης, στην προσωπική ανάπτυξη και στην πνευματικότητα, στην οικολογία, στη φυσική διατροφή και στην υγιεινή και ισορροπημένη ζωή.

Οι εκθέτες παρουσιάζουν  φυσικούς τρόπους βελτίωσης της υγείας, τα οφέλη από την ομοιοπαθητική, το βελονισμό, τη φυσική ιατρική και τις ενεργειακές θεραπείες, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις υπερτροφές που ενισχύουν την υγεία καθώς και την «αυτοθεραπεία» μέσα από τις ιδιότητες των βοτάνων.

Ανάμεσα σε όσα  μπορεί να δει ο επισκέπτης της έκθεσης Alterscope θα είναι και  η αύρα του, αφού μέσα από ένα μοναδικό μηχάνημα θα μπορεί να την «φωτογραφίσει» και να την αναλύσει. Οι ειδικοί μάλιστα, θα μοιραστούν με το κοινό τα μυστικά της κρυσταλλοθεραπείας και της αρωματοθεραπείας, ενώ θα του γνωρίσουν τα οφέλη από τους ενεργειακούς λίθους και τους οργονίτες, το φενγκ σούι αλλά και την ενεργειακή μουσική.

Το ουσιαστικό που θέλουν να κάνουν οι υπεύθυνοι της Alterscope, όπως υποστηρίζουν, είναι  να μάθουν σε όλους πώς να ενεργοποιήσουν το πιο θετικό δυναμικό της ύπαρξής τους, μαθαίνοντας ταυτόχρονα να διαχειρίζονται τον πόνο ή το άγχος, καθώς και να θεραπεύουν τα ψυχικά τους τραύματα.