X

Περπατάμε μαζί με το Make-A-Wish στις 29 Απριλίου

Το ελληνικό τμήμα του οργανισμού Make-A-Wish, γιορτάζει μαζί με τους πολίτες τη Παγκόσμια ημέρα ευχής στις 29 Απριλίου.

Ant1news

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο φιλανθρωπικός οργανισμός Make-A-Wish,  γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής την Τετάρτη 29 Απριλίου μαζί με τα υπόλοιπα παραρτήματά του σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Θα διοργανώσει με την υποστήριξη του EASY 97,2, ένα φωτεινό περίπατο στους δρόμους της Αθήνας και καλεί τον κόσμο να φορέσει κάτι μπλε και να περπατήσει μαζί με τους φίλους και υποστηρικτές του, στα βήματα της 1ης Ευχής, του Chris που 35 χρόνια πριν, στις 29 Απριλίου 1980, έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού Make-A-Wish.  

Αφετηρία θα είναι η στάση ΗΣΑΠ στο Θησείο στις 7:30μμ και ο  τερματισμός  στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, για να σταλεί το πιο αισιόδοξο μήνυμα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Στην ανακοίνωση του ο οργανισμός αναφέρει μεταξύ άλλων: Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί και η εκπλήρωση μίας ιδιαίτερης Ευχής που θα αγγίξει τις καρδιές όλων στις 13 Μάϊου 2015. Ο 16χρόνος Χρυσοβαλάντης έχει ευχηθεί το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να οργανώσει ένα φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ομάδας 2004, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το Παιδο-ογκολογικό Τμήμα του ΑΧΕΠΑ.   

Παράλληλα με τον Περίπατο Ευχών, και την φωταγώγηση της Πύλης του Αδριανού (Στύλοι Ολυμπίου Διός), θα φωταγωγηθούν επίσης στα χρώματα του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη και η Πλατεία των Λιονταριών στο Ηράκλειο της Κρήτης, με παράλληλες εκδηλώσεις εορτασμού.    

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στον περίπατο ευχών και να βοηθήσουν το έργο του οργανισμού μπορούν να το δηλώσουν στο 2109637660 και να ενημερωθούν για το event στην ειδική σελίδα που έχει δημιουργήσει ο οργανισμός στο facebook:  https://www.facebook.com/events/1592791894322837/.  

Τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

 Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις ευχές σε περισσότερα από 1.350 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντάς τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας Ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!