X

Σήμερα η μεγάλη συναυλία Ρυθμός 949 All Star Concert by Kρι Κρι!

Αντίστροφη μέτρηση για το πιο δροσερό συναυλιακό γεγονός του καλοκαιριού το Ρυθμός 949 ALL STAR CONCERT by ΚΡΙ ΚΡΙ, με στόχο την ενίσχυση του έργου του ΚΕΘΕΑ «ΣΤΡΟΦΗ».

Ant1news

Μία ανάσα πριν από το πιο δροσερό συναυλιακό γεγονός του καλοκαιρού!

Απόψε από νωρίς, ξεκινώντας απο τις 18:00, περισσότερα από 20 κορυφαία αστέρια της ελληνικής μουσικής θα ανέβουν στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του SOUTH COAST (Α’ Πλαζ Βούλας), δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα ξεχωριστό live show.

DEMY, GINNΟ, MEΛISSES, OTHERVIEW, PLAYMEN , REC, STAN, VEGAS, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ, ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΕΡΗΣ, ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ και οι ONIRAMA σε Special ΚΡΙ ΚΡΙ act μεταξύ άλλων θα δώσουν το δικό τους μελωδικό παρόν στην συναυλία του καλοκαιριού, που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Οι μουσικοί παραγωγοί του Ρυθμού 949 βρίσκονται εκεί από νωρίς σήμερα και ήδη μεταδίδουν ζωντανά το «ρυθμό» των προετοιμασιών και των τελευταίων προβών των καλλιτεχνών.

Η Κατερίνα Στικούδη έχει ...ξεσηκώνει απο νωρίς τους τυχερούς που βρίσκονται στον χώρο.   

Παρόντες και οι ONIRAMA, αλλά και άλλοι πολλοί από τους αγαπημένους καλλιτέχνες που θα μαγέψουν τους τυχερούς που θα παρακολουθήσουν απο κοντά την συναυλία.

Προπώληση εισιτηρίων 5€ μέσα από το Viva.gr Public, Seven Spot, IANOS, Reload Stores, Media Markt Greece, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρείου, South Coast και τηλεφωνικά από το 11876. Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου του ΚΕΘΕΑ- ΣΤΡΟΦΗ.

 

Ρυθμός 949 ALL STAR CONCERT by ΚΡΙ ΚΡΙ Θα είμαστε όλοι εκεί!

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία updates του μουσικού event στον Ρυθμό 949, στο www.rythmosfm.gr και το www.krikri.gr/blog/concert.