X

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τους "Φίλους της Μέριμνας"

Τρεις μέρες γεμάτες χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα παιχνίδια, δώρα και λαμπερούς καλεσμένους!

Ant1news

 

Το δωδέκατο Χριστουγεννιάτικο Bazaar διοργανώνου οι Φίλοι της Μέριμνας στο Ζάππειο Μέγαρο. Το Φιλανθρωπικό Bazaar θα διαρκέσει 3 μέρες: Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 17.00-20.00, Σάββατο 21 Νοεμβρίου 10.00-20.00 και Κυριακή 22 Νοεμβρίου 10.00-17.00.

Για τους Φίλους της Μέριμνας το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar αποτελεί τη σημαντικότερη πηγή εσόδων και κάθε χρόνο διατίθενται για την ενίσχυση των υπηρεσιών τους. Φέτος τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην «Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι» και στον «Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης στο Πένθος».

Οι υπηρεσίες που παρέχει η Μέριμνα είναι δωρεάν και απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους που πάσχουν από μια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια, ή βιώνουν την απώλεια αγαπημένου τους προσώπου.

Όσοι παρευρεθούν στη Χριστουγεννιάτικη αυτή γιορτή θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά αγαπημένες προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού καθώς και Ολυμπιονίκες αλλά και ηθοποιούς όπως τη Λένα Παπαληγούρα και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη που θα λαμπρύνουν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε μικρούς θησαυρούς! Πρωτότυπα και χρηστικά δώρα, παιχνίδια, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά, γούρια, βιβλία, επώνυμα ρούχα, παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα, σε προσιτές τιμές.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το ζεστό καφενείο μας και να γευτείτε υπέροχες σπιτικές λιχουδιές.

Για τους μικρούς φίλους που θα βρεθούν στην εκδήλωση θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες (face painting, παιχνίδια κ.λπ.) .

Μη ξεχάσετε να προμηθευτείτε τυχερούς λαχνούς, που ΟΛΟΙ  κερδίζουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Χριστίνα Ποτήρη, «Φίλοι της Μέριμνας»: καθημερινά 9.30-17.00 στο τηλ. 210 6842833 και στο e-mail info@friendsofmerimna.gr

Πρόσβαση:

Μετρό: Σταθμός «Σύνταγμα»