X

Το “σχολείο” της P&G αρωγός των νέων

Για δεύτερη χρονιά, τα προγράμματα εσωτερικής κατάρτισης και εκπαίδευσης «Μαζί Χτίζουμε το Μέλλον σου» ανοίγουν τις πόρτες τους και προσφέρουν εφόδια στην νέα γενιά.

Ant1news

Πιστή στην …εμμονή της να επενδύει στους νέους, προσφέροντας τους εφόδια για να σταθούν με αυτοπεποίθηση στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της «πραγματικής οικονομίας», η P&G, πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά την πρωτοβουλία «Μαζί Χτίζουμε το Μέλλον σου», σίνοντας στους νέους πρόσβαση σε πρωτοποριακά προγράμματα εκπαίδευσης, που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμα μόνο στους ανθρώπους της.

Αυτήν την φορά, το σχολείο της P&G ταξίδεψε στην Βόρεια Ελλάδα, σε μια διαδραστική ημερίδα με στόχο να μεταλαμπαδεύσει γνώσεις και εμπειρικές πρακτικές σε ακόμη περισσότερους νέους, βοηθώντας τους να διεκδικήσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα με μεγαλύτερες αξιώσεις. 

Οι απόφοιτοι πανεπιστημίων που συμμετείχαν σε αυτήν, «πλούτισαν» τις γνώσεις και όξυναν την οπτική τους, παίρνοντας μια γεύση από την επιχειρηματική πραγματικότητα και τις εμπειρίες των ανθρώπων της εταιρίας.

 

Εκπρόσωποι των γραφείων διασύνδεσης από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τονίζοντας την σημαντικότητα ανάλογων δράσεων στη χώρα μας για τη στήριξη και την περαιτέρω κατάρτιση των αποφοίτων.

 

Σύμφωνα με την Σοφία Παναγιωτίδου, από το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας «εκδηλώσεις σαν κι αυτή βοηθούν τους φοιτητές που αναζητούν πρόσβαση στην αγορά εργασίας, να δουν πώς μπορούν να ενταχθούν σε αυτήν, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο».

 

Με την ανεργία στους νέους να είναι ένα από τα πιο σύνθετα προβλήματα στη χώρα μας, τέτοιες πρωτοβουλίες δίνουν όραμα και ελπίδα στη νέα γενιά για ένα καλύτερο μέλλον.