X

Λογοτεχνικά Σαββατιάτικα πρωινά με βρετανούς συγγραφείς

Τα Σαββατιάτικα πρωινά του Ιούνη γεμίζουν με βρετανική λογοτεχνία.

Ant1news

Τα πρωινά του Σαββάτου γεμίζουν με βρετανική λογοτεχνία. Το British Council και το Kingston Writing School σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Έναστρον με αφορμή την πραγματοποίηση της Διεθνούς Θερινής Ακαδημίας Δημιουργικής Γραφής διοργανώνουν μια σειρά αναγνώσεων / συζητήσεων με διακεκριμένους Βρετανούς συγγραφείς και ειδικούς στη δημιουργική γραφή.

Οι προσκεκλημένοι συγγραφείς θα διαβάσουν αποσπάσματα από τα έργα τους και θα μοιραστούν μαζί με το κοινό τις γνώσεις και την εμπειρία τους. 

Οι αναγνώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Βιβλιοκαφέ Έναστρον (Σόλωνος 101, 10678 Αθήνα, τηλ.: 210 3828161) και η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.

Σάββατο 04 Ιουνίου 2016, 10.30

Συζήτηση με την Julia Stuart, τον Brian Cathcart και την Katherine Orr

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016, 10.30

Συζήτηση με τον Adam Baron, τον Sam Jordison και τη Heidi James

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016, 10.30

Συζήτηση με τον Ed Docx και την Vicky Blunden

 

Η Διεθνής Θερινή Ακαδημία Δημιουργικής Γραφής λειτουργεί φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά και δίνει την ευκαιρία σε συγγραφείς από όλο τον κόσμο να αναπτύξουν την κριτική τους ικανότητα, να βελτιώσουν τις δεξιότητες και το ταλέντο τους, και να εργαστούν εντατικά σε ένα περιβάλλον που ευνοεί το διάλογο και τη δημιουργία, σε συνεργασία με έμπειρους και καταξιωμένους συγγραφείς σε συνεργασία με το Kingston Writing School του Πανεπιστημίου του Kingston στο Λονδίνο.