X

Το πρώτο “Wellness Project” του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ

Η νέα εκδήλωση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, με πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου, Θ. Κυριακού, με στόχο την καλή φυσική κατάσταση των εργαζομένων.

Ant1news

 

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί και καινοτομεί, φροντίζοντας για την ευεξία, την καλή φυσική κατάσταση και την υγεία των εργαζομένων του, διοργανώνοντας το πρώτο “Wellness Project”.

Η ομάδα του τμήματος ανθρωπίνου δυναμικού σε μια πρωτοβουλία του Antenna Group CEO, κυρίου Θοδωρή Κυριακού,  διοργάνωσε ένα όμορφο και δροσερό απόγευμα στον προαύλιο χώρο του Agora Center, όπου όλοι είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια σειρά δραστηριοτήτων γύρω από το σώμα, την κίνηση και τη διατροφή.

Άνθρωποι απ’ όλες τις εταιρείες του Ομίλου μεταξύ άλλων ελέγχθηκαν από γιατρούς-παθολόγους-ενημερώθηκαν από φυσιοθεραπευτές για τη σωστή στάση του σώματος τους, έκαναν λιπομέτρηση, παρακολούθησαν σεμινάρια εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού για πρώτες βοήθειες, live cooking με υγιεινές & light συνταγές, έκαναν Zumba-surf board και είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ομαδικά προγράμματα γυμναστικής.

 

«Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου μας , κύριος Θοδωρής Κυριακού, μας ζήτησε να επικεντρωθούμε σε θέματα ευεξίας, καθώς και να παρακινήσουμε όλους να μάθουν για τη σημασία της ευεξίας και της ευημερίας μας ως εταιρεία» δήλωσε ο Pete Smith, Managing Director ANTENNA Group.

 

«Έτσι λοιπόν, ζητήσαμε από την κυρία Βίκυ Μπουζούκη και την υπέροχη ομάδα της να εστιάσουν ουσιαστικά σε αυτό το θέμα της ευεξίας μας και να αρχίσουν να προβάλλουν ένα τέτοιο προφίλ της στον Όμιλο» πρόσθεσε μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 και τον Γιάννη Αρβανίτη.

 

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου εκτός από τις δραστηριότητες που έκαναν με επιστήμονες και γιατρούς, πήραν και πολλά δώρα από τις εταιρείες που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Το πρώτο “Wellness Project” ήταν μόνο η αρχή. Ο Όμιλος Αντέννα διοργανώνει και άλλες δραστηριότητες μέσα στη χρονιά που αφορούν στην υγεία και την ευεξία.