X

Eurovision 2017: Στο κυνήγι της πρόκρισης η Ελλάδα

Ευδιάθετη, χαμογελαστή και με λίγο άγχος η Demy ξεδίπλωσε τη δική της ιστορία αγάπης στους τηλεθεατές της Eurovision, με στόχο την πρόκριση στον τελικό!

Ant1news

Του Θάνου Κλωνόπουλου

Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς από απόψε το βράδυ η Ευρώπη θα κινείται σε ρυθμούς Eurovision.

Στο κυνήγι της πρόκρισης στον τελικό του Σαββάτου συμμετέχει και η Ελλάδα με την φετινή μας εκπρόσωπο, την Demy και το τραγούδι του συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλου, «This is love».

Η Demy, ευδιάθετη, χαμογελαστή και με λίγο άγχος ξεδίπλωσε τη δική της ιστορία αγάπης στους τηλεθεατές της Eurovision. Στο πλευρό της και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μαζί με την Μαρία Καζάκου παρουσιάζουν την βραδιά για το ελληνικό κοινό.

Απολαύστε την ερμηνεία της Demy στον α΄ ημιτελικό της Eurovision:

Η βαθμολογία για την πρόκριση στον τελικό προέρχεται κατά 50% από τις κριτικές επιτροπές κάθε χώρας που συμμετέχει στον διαγωνισμό και το άλλο 50% από τους τηλεθεατές που θα ψηφίσουν κατά την διάρκεια της αποψινής βραδιάς.

Δυστυχώς για την Demy κατά την διάρκεια της παρουσίασης του τραγουδιού ενώπιον των κριτικών επιτροπών, χθες το βράδυ, υπήρξαν αρκετά τεχνικά προβλήματα με αποτέλεσμα να επαναληφθεί η πρόβα, κάτι το οποίο γίνεται σε σπάνιες περιπτώσεις.

 

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μέχρι πριν από λίγη ώρα τα στοιχήματα και τα προγνωστικά για τον Α’ Ημιτελικό θέλουν την Πορτογαλία, Αρμενία, Σουηδία, Αρτζεμπαιτζαν και Ελλάδα να προκρίνονται στον τελικό της Eurovision.

Ωστόσο, αρκετές φορές τα γνωστά και ως αουτσάιντερ είναι αυτά που έχουν κάνει την έκπληξη, οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Στο press room της Eurovision, ήδη οι δημοσιογράφοι έχουν πάρει θέση για τη βραδιά, γεμίζοντας με σημαίες το χώρο, ενώ στα πηγαδάκια τους συζητάνε φυσικά για όλα όσα συμβαίνουν στη φετινή διοργάνωση, η οποία παρουσιάζει αρκετά προβλήματα.

Η ευχή όλων για απόψε είναι «Καλή επιτυχία, Ελλάδα»!