X

Eurovision 2017: Προκρίθηκε στον τελικό η Ελλάδα με τη Demy

Στον τελικό της Eurovision που διεξάγεται το Σάββατο στο Κίεβο προκρίθηκε η Ελλάδα με την φετινή μας εκπρόσωπο, την Demy. Στον τελικό και η Κύπρος!

Ant1news

Σε ρυθμούς Eurovision κινείται ήδη η Ελλάδα, καθώς στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης η Demy, με το τραγούδι του συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλου, «This is love», κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης που διεξάγεται το Σάββατο στο Κίεβο.

Παρά τα προβλήματα, στην τελευταία της πρόβα, η Demy, με μια εξαιρετική εμφάνιση, ξεδίπλωσε τη δική της ιστορία αγάπης στους τηλεθεατές και κέρδισε τις εντυπώσεις!

Έτσι μαζί με την Μολδαβία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Σουηδία, την Πορτογαλία, την Πολωνία, την Αρμενία, την Αυστραλία, το Βέλγιο αλλά και την Κύπρο, η χώρα μας προκρίνεται στον τελικό της Eurovision και διεκδικεί την καλύτερη δυνατή θέση και γιατί όχι την πρωτιά!

Η βαθμολογία για την πρόκριση στον τελικό προήλθε κατά 50% από τις κριτικές επιτροπές κάθε χώρας που συμμετέχει στον διαγωνισμό και το άλλο 50% από τους τηλεθεατές που ψήφισαν κατά την διάρκεια της βραδιάς.

Η σειρά εμφάνισης της κάθε χώρας, στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, θα γίνει γνωστή την Παρασκευή, δηλαδή μετά και τον δεύτερο ημιτελικό, που διεξάγεται το βράδυ της Πέμπτης.

 

Απολαύστε την ερμηνεία της Demy στον α΄ ημιτελικό της Eurovision: