X

Σήμερα “Αγωνιζόμαστε για τον Χριστόφορο”

Κορυφαίοι βετεράνοι παίκτες του μπάσκετ και η ομάδα του Παπάγου δίνουν αγώνα για να στείλουν αγάπη και βοήθεια στο 5χρονο αγόρι που παλεύει με τον καρκίνο.

Ant1news

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μία αγκαλιά», με επίκεντρο το παιδί, ο ΑΝΤ1 στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις δεκάδων ιδρυμάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπως ο «Φάρος Ζωής».

Έναν διαφορετικό αγώνα μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν απόψε στο Κλειστό Γυμναστήριο, στου Παπάγου, με κορυφαίους παίκτες και κυρίως για καλό σκοπό.

Οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας και οι παίκτες του ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, στηρίζοντας την καμπάνια της οικογένειας του μικρού Χριστόφορου και του Συλλόγου «Φάρος Ζωής», δίνουν έναν αγώνα μπάσκετ για την στήριξη του αγώνα που δίνει το παιδί, σε νοσοκομείο του Μεξικού, παλεύοντας ενάντια στο καρκίνο.

Σήμερα, στις 18:00, λοιπόν, από την μία πλευρά του παρκέ θα παραταχθεί η ομάδα του ΑΣ Παπάγου και από την άλλη η ομάδα των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών (Παπαλουκάς, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Γιαννούλης, Χατζής, Μπουντούρης, Λιαδέλης και μαζί τους οι βετεράνοι του Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ: Υφαντής, Αποσκίτης, Διαμαντόπουλος) και ο προπονητής της, Γιάννης Ιωαννίδης.

Τα έσοδα από τον φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα, θα διατεθούν μέσω του Οργανισμού «Φάρος Ζωής», για την μάχη του Χριστόφορου κατά του καρκίνου.

 

• Ενδεικτική Τιμή Εισιτηρίου: 10 € / Παιδιά: Ελεύθερη είσοδος

• Κλειστό Γήπεδο Παπάγου "Σαλούν": Νευροκοπίου 4 (Δήμος Παπάγου – Χολαργού). Τηλέφωνο: 210 6548825

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!

Η μεγάλη προσπάθεια για τη διάδοση του μηνύματος της οικογένειας προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό συνεχίζεται. 

 

Όποιος επιθυμεί να ενισχύσει χρηματικά την προσπάθεια αυτή μπορεί να το κάνει στον παρακάτω λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ. Λογ: 6173141772841

IBAN: GR7801711730006173141772841

BIC: PIRBGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ

AITΙΟΛΟΓΙΑ: ΔΩΡΕΑ