X

Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι αγάπης από τα Νέα Εκπαιδευτήρια Μαλλιάρα

Τα έσοδα από τα δώρα και τα στολίδια που έφτιαξαν τα παιδιά θα δοθούν στον Σύλλογο «Φλόγα».

Ant1news

Όλη τους τη φαντασία και πολλή αγάπη έβαλαν οι μαθητές των Νέων Εκπαιδευτηρίων Μαλλιάρα για να φτιάξουν δώρα και στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι τους.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου –Λυκείου μαζί με ημερολόγια, γούρια και επιτραπέζια παιχνίδια θα τα πουλήσουν για να ενισχύσουν οικονομικά το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Πολλή μουσική, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες θα κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά σε όσους επισκεφθούν το Πανηγύρι, στο οποίο θα υπάρχει επίσης, παζάρι βιβλίων και ρούχων σε πολύ προσιτές τιμές.

Οι διοργανωτές του, υπόσχονται πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους που θα φτιάξουν τη διάθεση και ταυτόχρονα θα χαρίσουν χαμόγελα σε όσους το έχουν ανάγκη.

 

 

 

Όσοι μάλιστα, θέλουν μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους, αγοράζοντας λαχνό από τη λαχειοφόρο αγορά με τα πλούσια δώρα.

 

Τα Νέα Εκπαιδευτήρια Μαλλιάρα συγκεντρώνουν ακόμη, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την «Κιβωτό του Κόσμου», καθώς και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλίμου με στόχο την στήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών της πόλης.