X

“Μάγεψε” το κοινό ο Θέμης Αδαμαντίδης στον Πειραιά (βίντεο)

Ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια στο Βεάκειο Θέατρο, κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα από το πλήθος που παρακολούθησε τη συναυλία.

Ant1news

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

“Στην καρδιά” μιλά ο Θέμης Αδαμαντίδης, ένας από τους αναμφισβήτητα μεγαλύτερους λαϊκούς ερμηνευτές που “γέννησε” η ελληνική δισκογραφία.

Η φωνή του ανεπιτήδευτη, με εσωτερική ευαισθησία και σαρωτική ερμηνευτική δύναμη, καθήλωσε τους θεατές που βρέθηκαν στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά για να παρακολουθήσουν τη μοναδική συναυλία του.

Από την Καισαριανή και τα παιδικά του χρόνια, με βιώματα από το ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι, πήγε σε νεαρή ηλικία στη Νότιο Αφρική να εργαστεί. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα για διακοπές, ο Θέμης, όπως τον αποκαλούν όλοι, συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή “Να η ευκαιρία”, μετά από υποβολή αίτησης που είχε κάνει η γιαγιά του, στην οποία - όπως ανέφερε - οφείλει την καριέρα του. Ερμήνευσε το “Θα με θυμηθείς” και κέρδισε το 1ο βραβείο.

Ο Πειραιάς ήταν ο πρώτος σταθμός της καλοκαιρινής περιοδείας ανά την Ελλάδα του λαϊκού ερμηνευτή, που ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας του Ομίλου ANTENNA, “Heaven Music”.