X

Ο “Ερωτόκριτος” ταξιδεύει στην Αθήνα (φωτο + βίντεο)

Η μουσικοθεατρική παράσταση που «μάγεψε» το κοινό της Κρήτης, δίνει ραντεβού στην Αθήνα, αποκλειστικά για δυο παραστάσεις

Ant1news

Μετά από τις διθυραμβικές κριτικές που απέσπασε κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Κρήτη, η μουσικοθεατρική παράσταση «Ερωτόκριτος», βασισμένη στο έπος του Βιτσέντζου Κορνάρου, μετακομίζει… για 2 παραστάσεις στην Αθήνα.

Την παραγωγή της εξαιρετικά επιτυχημένης παράστασης, που «μάγεψε» το κοινό της Κρήτης, έκανε ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας, τη σκηνοθεσία ο Αθανάσιος Ζαγκότης, ενώ συμμετέχει και η Φιλαρμονική του δήμου Σητείας.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στις 27 Αυγούστου στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη και στις 28 Αυγούστου στο Άλσος Βεΐκου (Γαλάτσι), με ώρα έναρξης στις 21:30.

Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις στην Κρήτη, η μουσικοθεατρική παράσταση «Ερωτόκριτος» του Βιτσέντζου Κορνάρου, από τη Φιλαρμονική του Δήμου Σητείας έρχεται και στην Αθήνα.

 

Το συγκεκριμένο έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά από ντόπιους καλλιτέχνες και συμμετέχουν περίπου πενήντα μουσικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές και χορευτές.

 

Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται φέτος στην Σητεία ο «Ερωτόκριτος» του Βιτσέντζου Κορνάρου από ντόπιους καλλιτέχνες και στην παράσταση συμμετέχουν περίπου πενήντα μουσικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές και χορευτές.