X

“Στόχο – ποδηλατώντας”: Ανεβάζουμε στροφές, μειώνουμε τα ρίσκα

Τι είναι το «Στόχο-Ποδηλατώντας» και πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

Ant1news

Τι είναι το «Στόχο-Ποδηλατώντας»;  Είναι η ευκαιρία να δοκιμάσεις στατική ποδηλασία σε εξωτερικό χώρο.! Είναι η αφορμή να ακούσεις, να δεις και να μάθεις πως η γυμναστική μπορεί ακόμα να σου χαρίσει την ζωή σου!

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ ανεβάζουμε στροφές, μειώνουμε τα ρίσκα γιατί τριάντα λεπτά φυσικής δραστηριότητας την ημέρα μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του μαστού. Στο «Στόχο-Ποδηλατώντας» εξειδικευμένοι κορυφαίοι γυμναστές θα σε καθοδηγήσουν στο ξεκίνημα μιας ισορροπημένης ζωής γεμάτη υγεία.

Στη δράση θα συμμετέχουν σπουδαίες αθλήτριες και αθλητές, άξιοι γυμναστές και αγαπημένες προσωπικότητες για να ποδηλατήσουν, ενώ όσοι θέλουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Facebook Stoxo-podilatontas.

Στην εκδήλωση θα βρεις πληροφορίες για γυμναστήρια (Concept, Studio One, Holmes Place, Palestra, Physis), συμβουλές ομορφιάς από την Seventeen, εκπλήξεις από OK Anytime Markets, ενημέρωση ασφάλισης από την Interamerican ενώ η Tuborg θα σας προσφέρει την απόλυτη αίσθηση φυσικής δροσιάς. Ευχαριστούμε θερμά την Euroline Style της Eurobank που μας στηρίζει από το 2002.

 

Χορηγoί επικοινωνίας HIT FM και ΜΑD ΤV.

Η εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Πληροφορίες «Στόχος-Πρόληψη» τηλ: 210 3614488, κινητό: 6937 084858

Εmail: efrouzi@estohos.gr