X

Ο ΑΝΤ1 στηρίζει τους “Ήρωες της Digea”

Αγαπημένα πρόσωπα του ΑΝΤ1 παρευρέθηκαν στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Digea για τα παιδιά που ζουν σε δύσκολες συνθήκες, ονειρεύονται όμως ένα καλύτερο μέλλον.

Ant1news

Ο ΑΝΤ1 στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής του Υπευθυνότητας, στηρίζει δράσεις που αφορούν στο παιδί. Αυτή τη φορά πρόσωπα του σταθμού παρευρέθηκαν στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Digea στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Οι Ήρωες της Digea» για παιδιά που ζουν σε δύσκολες συνθήκες, ονειρεύονται όμως ένα καλύτερο μέλλον.

Ένας κινηματογράφος γεμάτος από φωτεινά παιδικά χαμόγελα, 300 παιδάκια από την Κιβωτό του Κόσμου, τα Παιδικά Χωρία SOS, τη Μέριμνα και το Αμαλίειον είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε Avant Premiere τις ταινίες Robin Hood και Μαγεμένος Πρίγκιπας.

Είναι τα παιδιά εκείνα που δε σταματούν να ονειρεύονται! Μέσω του προγράμματος «Οι Ήρωες της Digea», η Digea στηρίζει την προσπάθειά  όλων αυτών των παιδιών, αναδεικνύοντας την αξία του κάθε παιδιού, κάνοντάς το να νιώσει μοναδικό!