X

Το Ποτάμι: Αίσθηση προκαλούν τα προεκλογικά σποτ

Δύο γυναίκες μιλούν για την πρώτη τους φορά, και μας παρακινούν να το… τολμήσουμε κι εμείς. Δείτε τα σποτ του Ποταμιού.

Ant1news

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα δύο προεκλογικά σποτ που κυκλοφόρησαν στο πλαίσιο της εκστρατείας του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.

Δύο γυναίκες ανοίγουν την καρδιά τους μπροστά στην κάμερα και μιλούν χωρίς περιστροφές κι αναστολές για την πρώτη τους φορά….

Για την πρώτη, τη Μαρίλια, που είναι και η πιο νεαρή, η πρώτη της φορά πλησιάζει τώρα, και όπως η ίδια περιγράφει, μπορεί να μην το έχει ξανακάνει, γνωρίζει όμως τη διαδικασία… Η δεύτερη, είναι πιο έμπειρη, καθώς παραδέχεται ότι το έχει κάνει αρκετές φορές, αλλά έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που το έκανε για τελευταία φορά.

Στα βίντεο και οι δύο περιγράφουν πως διστάζουν, η καθεμία για τους δικούς της λόγους, προϊδεάζοντας τους θεατές για κάτι εντελώς διαφορετικό.

Όμως οι δύο γυναίκες μιλούν για την πρώτη τους φορά πίσω από το παραβάν, όπου βρισκόμαστε όλοι όταν πρόκειται να… ψηφίσουμε! Τα δύο βίντεο, που εντάσσονται στην προεκλογική εκστρατεία του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη Το Ποτάμι, έχει επιμεληθεί ο γνωστός σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος και ήδη έχουν προκαλέσει ποικίλα σχόλια…