X

Μπήκε στο σπίτι του και είδε τους κλέφτες να πηδούν από τη βεράντα

Ο ιδιοκτήτης κυνήγησε τους κλέφτες, όμως εκείνοι κατάφεραν να ξεφύγουν.

Ant1news

Θύμα διαρρηκτών έπεσε μία οικογένεια στην περιοχή Κάτω Ρεβένια Φθιώτιδας. Μάλιστα, όπως μεταδίδει το LamiaReport.gr, την ώρα που ο ιδιοκτήτης επέστρεφε στο σπίτι του, είδε τους κακοποιούς να πηδούν από τη βεράντα, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η διάρρηξη έγινε γύρω στις 8 το βράδυ της Τρίτης. Το ζευγάρι είχε πεταχτεί σε μία δουλειά και όταν επέστρεψε στο σπίτι, ο σύζυγος κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να ανοίξει την πόρτα του γκαράζ. Τότε, είδε ξαφνικά τους κλέφτες να βγαίνουν από το σπίτι και να πηδούν, ο ένας από μετά τον άλλον, από τη βεράντα στον δρόμο.

Όπως είπε ο ίδιος, οι δράστες ήταν τέσσερις νεαροί, ηλικίας 20-25 ετών περίπου, με φούτερ και κουκούλες, οι οποίοι παραβίασαν την πίσω πόρτα από την κουζίνα και είχαν μπει στο σπίτι. Τα είχαν κάνει όλα άνω-κάτω και είχαν πάρει χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα. Προσπάθησε να τους κυνηγήσει, αλλά οι κακοποιοί κατάφεραν να εξαφανιστούν στα γύρω στενά, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο βράδυ έγινε ακόμη μια διάρρηξη στην ίδια περιοχή, ενώ δυο ημέρες, κλέφτες “χτύπησαν” άλλο ένα σπίτι, που βρίσκεται πίσω από κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.