X

Ληστεία ταχυδρόμου με λεία 20.000 ευρώ

Υπό την απειλή όπλου λήστεψαν ταχυδρομική διανομέα. Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών από την αστυνομία.

Ant1news

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας, σε Ηλεία και Αχαΐα, για τον εντοπισμό των δύο αγνώστων ανδρών, οι οποίοι λήστεψαν σήμερα το πρωί στο Νεοχώρι Κυλλήνης, μία 45χρονη ταχυδρομική διανομέα, αρπάζοντας τσάντα με 20.000 ευρώ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλη μηχανή, φορούσαν μαύρα ρούχα και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, πλησίασαν την 45χρονη τη στιγμή που στάθμευε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, πίσω από κατάστημα. Τότε, ο συνεπιβάτης κατέβηκε από τη μηχανή και απειλώντας τη γυναίκα με όπλο, άρπαξε από το αυτοκίνητο μία τσάντα, που περιείχε 20.000 ευρώ και προοριζόταν για την πληρωμή συντάξεων.

Μετά την αρπαγή της τσάντας οι δύο δράστες έφυγαν με τη δίκυκλη μηχανή, ενώ η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα σε σημεία της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου, καθώς και σε διασταυρώσεις με επαρχιακές οδούς.