X

Πέθανε 16χρονη μετά από επίσκεψη σε Αλβανό οδοντίατρο

Πήγε για να βάλει σιδεράκια στην Αλβανία, αλλά δεν γύρισε ποτέ πίσω, το άτυχο κορίτσι.

Ant1news

Η είδηση του θανάτου μιας 16χρονης κοπέλας που διέμενε στα Γιάννινα, μετά από επίσκεψη της σε οδοντίατρο στους Άγιους Σαράντα στην Αλβανία, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία. Μια εξέλιξη όμως της τελευταίας στιγμής περιβάλει με ακόμα μεγαλύτερο μυστήριο την  υπόθεση, καθώς ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού, απαγόρευσε στη μητέρα του να τελέσει την κηδεία στα Γιάννινα, πριν γίνει νεκροψία.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή το κορίτσι που καταγόταν από την περιοχή των Αγίων Σαράντα (Dermishi), κατοικούσε μαζί με την οικογένεια της στα Γιάννινα. Στις 15/11 2014, επισκέφθηκε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα προκειμένου να βάλει σιδεράκια ή να αντικαταστήσει τα παλιά που φορούσε γιατί ήταν σφιχτά, σύμφωνα με Αλβανικά ΜΜΕ.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης η οικογένεια πήρε τον δρόμο της επιστροφής αλλά στην διαδρομή  το κορίτσι παραπονέθηκε για αδιαθεσία και στη συνέχεια λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο των Αγίων Σαράντα και εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν καρδιακή προσβολή.

Η νεκροψία νεκροτομή έδειξε εσωτερική αιμορραγία, αλλά ο πατέρας του παιδιού αμφισβητεί το πόρισμα και ζητά νέα νεκροψία, αιτούμενος παράλληλα στον Εισαγγελέα Ιωαννίνων να μην επιτρέψει την ταφή του παιδιού έως τότε.